Polițist din vestul țării, medalie de bronz la un concurs internațional organizat...

Polițist din vestul țării, medalie de bronz la un concurs internațional organizat în China

0
DISTRIBUIȚI

Performanță remarcabilă obținută de un polițist din județul Arad. Daniel Lazăr a participat la Jocurile mondiale ale polițiștilor și pompierilor 2019, organizate în China, de unde s-a întors cu medalia de bronz.

„Daniel Raul Lazăr s-a născut într-o familie frumoasă, ascultând poveștile tatălui său de la primele antrenamente de judo. A crescut frumos și a devenit, ca tatăl lui, polițist. A ales cariera de polițist pentru că niciodată nu și-a dorit să fie altceva, nicio opțiune din viața civilă nu l-a convins că altul ar fi drumul său. A crescut cu sport, și prin sport a ajuns unul dintre arădenii cu care ne mândrim atât în țară cât și în străinătate. Ultima lui cucerire este medalia de bronz (judo, 66 kg) la Jocurile mondiale ale polițiștilor și pompierilor din China, desfășurat acum puțin timp în Chengdu, Sichuan”, a informat IPJ Arad.

Polițistul are un palmares bogat.


Astfel, Daniel Lazăr a mai obținut medalia de bronz la Jocurile mondiale ale polițiștilor și pompierilor în anul 2017, la Los Angeles, argint la jocurile europene din 2016 – Spania; campion latino-american în 2018 – Panama.

“Orice poziție de pe podium este rezultatul muncii și perseverenței de ani de zile, un dram de noroc și o zi bună”, a spus Daniel Lazăr.

De câțiva ani, polițistul sportiv din Arad a început pregătirea pentru unifight, un sport derivat din judo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.