Polițiștii, cu ochii pe cluburile din Timișoara. Oamenii s-au plâns și prefectului...

Polițiștii, cu ochii pe cluburile din Timișoara. Oamenii s-au plâns și prefectului de muzica dată prea tare

2
DISTRIBUIȚI

Timișorenii care stau în apropierea unor cluburi din oraș au ajuns să se plângă inclusiv la Prefectura Timiș cu privire la muzica dată prea tare, din cauza căreia nu pot să doarmă, în speranța că se vor găsi soluții.

„În ultima perioadă, la Instituția Prefectului au venit foarte multe petiții vizavi de poluarea fonică în zonele în care există anumite cluburi, anumite terase, mai ales după ora 23.00”, a explicat Eva Andreaș, prefectul de Timiș, în ședința Colegiului Prefectural de ieri, care a dorit să știe ce măsuri ia Poliția Timiș în acest sens.

„Am avut o întâlnire cu șeful poliției locale exact pe această temă, am discutat despre modul de acțiune comun legat de aceste baruri de noapte, cluburi, baruri cu program prelungit.


Vom încerca să punem cap la cap un mod de acțiune coerent și împreună cu Biroul Autorizări din cadrul primăriei să încercăm să găsim soluții comune. Cred că este deranjant, cred că sesizările așa cum au fost depuse la Instituția Prefectului, au fost depuse și la noi și va trebui să găsim o soluție”, a explicat Alin Petecel, inspectorul-șef al IPJ Timiș.

Potrivit reprezentanților IPJ Timiș, cluburile care în mod repetat dau muzica prea tare, pe lângă amenzi, riscă să le fie suspendată activitatea.

Eva Andreaș le-a solicitat polițiștilor să fie prezenți în zonele în care se află cluburile și barurile de care timișorenii sunt deranjați și să aplice legea dacă constată nereguli.

Foto: Arhivă

2 COMENTARII

  1. Domnilor politisti, stimati conducatori de la prefectura, va asteptam cu enorme sperante la STORIA, ca au vibes-uri de noapte si nu mai putem. Doi sau trei putoi care se vede ca nu au muncit o zi in viata lor (daca cumva nu se cheama munca turnatul in pahare si ridicarea volumui basilor) de nici nu au cum sa stie ca deranjeaza. Ca ei nu stiu ce e aia munca cu sculat de la 6.20 dimineata. Plus culcat pe la 02.00-03.00 din cauza lor. Martea si joia (deseara asteptam vibratiile, si dormim cu geamul inchis cu 33 de grade in casa, de aia nu merg in zilele astea la sauna ca o am gratis), e cel mai rau ca au seri speciale, apoi vinerea si sambata normalitatea, adica baga mare ca e weekend.
    Va asteptam, poate va mobilizati chiar la vibratiile de deseara, la ce ora vreti incepand cu 22.00, pana la oricat, ca nu e limita.

  2. Domnilor politisti, stimati conducatori de la prefectura, va asteptam cu enorme sperante la STORIA, ca au vibes-uri de noapte si nu mai putem. Doi sau trei putoi care se vede ca nu au muncit o zi in viata lor (daca cumva nu se cheama munca turnatul in pahare si ridicarea volumui basilor) de nici nu au cum sa stie ca deranjeaza. Ca ei nu stiu ce e aia munca cu sculat de la 6.20 dimineata. Plus culcat pe la 02.00-03.00-04.00 din cauza lor. Martea si joia (deseara asteptam vibratiile, si dormim cu geamul inchis cu 33 de grade in casa, de aia nu merg in zilele astea la sauna ca o am gratis), e cel mai rau ca au seri speciale, apoi vinerea si sambata normalitatea, adica baga mare ca e weekend. Va asteptam, poate va mobilizati chiar la vibratiile de deseara, la ce ora vreti incepand cu 22.00, pana la oricat, ca nu e limita. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.