Primăria Timișoara caută a treia firmă de salubritate, care să adune gunoaiele...

Primăria Timișoara caută a treia firmă de salubritate, care să adune gunoaiele aruncate pe stradă

1
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara intenționează să apeleze la serviciile încă unei firme de salubrizare, cu scopul de a scăpa orașul de gunoaiele aruncate pe domeniul public. În acest sens, la sfârșitul lunii august, reprezentanții municipalității au lansat o licitație în vederea găsirii unei societăți care să adune deșeurile din rampele clandestine.

Anunțul de participare referitor la „Acord-cadru privind servicii de colectare, transport, depozitare/Valorificare a deșeurilor vegetale și a deșeurilor din construcții provenite din demolări, din activități de reamenajare și reabilitare, abandonate pe domeniul public al Municipiului Timișoara” a fost postat în sistemul electronic de achiziții publice în data de 28 august.

Valoarea totală estimată a acordului cadru este de aproape 30 de milioane de lei, fără TVA, iar valoarea estimată maximă a celui mai mare contract subsecvent este de aproape 7,5 milioane de lei, fără TVA.

Contractul cu firma care va oferi aceste servicii urmează să fie semnat pe o perioadă de patru ani.


Criteriile de atribuire sunt capacitatea tehnică pentru colectare și transport – 30%, Primăria Timișoara solicitând ca societatea de salubritate să dețină cel puțin cinci autocompactoare cu o capacitate de minim 15 mc, și prețul cel mai scăzut – 70%.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 7 octombrie, la ora 15.00.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.