Primăria Timișoara, primele demersuri pentru cumpărarea de noi trotinete electrice. Urmează și...

Primăria Timișoara, primele demersuri pentru cumpărarea de noi trotinete electrice. Urmează și segway-uri

0
DISTRIBUIȚI

robu trotineta

Nicolae Robu se laudă pe pagina sa de Facebook că trotinetele electrice folosite în cadrul subsistemului de transport public al Timișoarei se bucură de un real succes.


Vă reamintim că Primăria Timișoara a cumpărat 25 de astfel de vehicule, subsistemul fiind inaugurat în această primăvară.

Conform edilului-șef, până la sfârșitul lunii iulie, au fost efectuate cu trotinetele electrice 22.811 curse, de către 2.452 de utilizatori, totalul minutelor de folosință fiind de 357.055.

Nicolae Robu a mai anunțat că, recent, au fost lansate demersurile pentru achiziționarea a încă 75 de trotinete electrice, astfel că sistemul va fi extins cu încă zece stații distribuite în mai multe zone din oraș. De asemenea, în curând vor ajunge la Timișoara și primele segway-uri.

„Vrem un oraș cu aer curat, vrem un oraș decongestionat și asta presupune, pe de o parte, modernizarea și dezvoltarea deopotrivă a infrastructurii de mobilitate auto și a celei pietonale, pentru biciclete, trotinete, segway-uri etc., iar pe de altă parte, modernizarea și dezvoltarea sistemului de transport public”, a precizat primarul Timișoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.