Primarul Robu: Până în 2021 vom avea 21 de centre dedicate tinerilor

Primarul Robu: Până în 2021 vom avea 21 de centre dedicate tinerilor

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu laudă inițiativa Fundației Independente pentru Tineret Timiș de a transforma trei foste puncte termice în centre dedicate tinerilor, cu sprijinul unor voluntari internaționali, care au fost inaugurate în urmă cu câteva zile.

„Cu ceva vreme în urmă, liderii Fundației Independente pentru Tineret Timiș (FITT), în frunte cu președintele Mihai Vîlcea, mi-au propus un parteneriat prin care primăria să pună la dispoziție un număr de foste puncte termice din oraș ajunse în paragină, pentru ca ei, tinerii, să le pună la punct, transformându-le, apoi, în centre de tineret de cartier.


Încrezător în tineri cum sunt de obicei -poate și datorită meseriei mele de profesor universitar-, n-am avut nicio ezitare, am acceptat imediat propunerea și… iată ce a ieșit din proiectul nostru comun. Bravo, dragi tineri din Timișoara și din țările partener! Ați făcut o treabă minunată! Minunată și sub aspect practic, minunată și sub aspect mentalitar! De “change maker”-i ca voi avem nevoie, de oameni neîmpăcați cu ce e în neregulă în jurul lor, dar nu neîmpăcați și-atât, nu neîmpăcați și încorsetați în clișee, ci neîmpăcați și entuziaști, pozitivi, făcători concreți de mai bine! Contați pe mine și în continuare, oricând mă veți avea alături, ca întotdeauna”, a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

Potrivit primarului Timișoarei, în perioada imediat următoare, alte două puncte termice vor fi transformate în centre dedicate tinerilor. De asemenea, pe parcursul anului 2020 vor mai fi amenajate încă 15, astfel încât în anul 2021, alături de Casa Tineretului, în oraș să avem un total de 21 de centre dedicate tinerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.