Recital Ilie Stepan și Horia Crișovan, dar și multe alte manifestări culturale...

Recital Ilie Stepan și Horia Crișovan, dar și multe alte manifestări culturale în cadrul celei de-a patra ediții a festivalului Lugoj Clasic

0
DISTRIBUIȚI
Ilie Stepan va susține un recital alături de Horea Crișovan în cadrul acestui festival

Cea de-a 4 –a ediție a festivalului Lugoj Clasic va avea loc în perioada 1-14 septembrie. Organizat de Asociația Culturală Kratima, cu sprijinul finaciar al Primăriei Lugoj și al Consiliului Județean Timiș, festivalul include o pleiadă de manifestări culturale: recitaluri instrumentale și de muzică clasică, expoziții, spectacole muzicale pentru copii și de teatru, lansări de carte și o prezentare de modă. Festivalul va debuta duminică, 1 septembrie, la Casa Bredicenilor, unde, de la ora 18, va avea loc venisajul expoziției „Întoarcere în prezent”, cu lucrări semnate de Simion Lucaciu și Adriana Lucaciu, precum și recitalul de pian susținut de Alex Reisz. La ediția din acest an va avea loc și o premieră: Balul Lugoj Clasic, un eveniment care va avea loc în 14 septembrie, la Cercul Militar Lugoj, și la reușita căruia își vor da concursul: mezzosoprana Aura Twarowska (directorul artistic al festivalului), basul Marius Goșa, instrumentiștii Gianluca Vanzelli (flaut) și Ionuț Dorobanțu (chitară), artista vizuală Silvia Bloch și Corul „Ion Vidu”.

În data de 3 septembrie, la Casa Bredicenilor, de la ora 18 va avea loc un dialog al lui Mircea Mihăieș cu Ilie Stepan care marchează lansarea volumului „Șapte zile, plus una.


Mircea Mihăieș în dialog cu Ilie Stepan”, care va fi urmat de un recital susținut de Ilie Stepan și Horea Crișovan.

Amos Midas, unul dintre cei mai excentrici designeri vestimentari din România, cunoscut mai ales pentru colaborările lui cu vedetele din showbiz, va avea un spectacol deosebit în data de 6 septembrie, la Teatrul Municipal „Traian Grozăvescu”, iar la finalul prezentării de modă spectatorii vor putea urmări un recital la chitară semnat Adrian Sidoreanu.Intrarea la toate manifestările este liberă.

Foto: Alin Zelenco

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.