Restricții de circulație pe autostrada A1 dinspre Timișoara spre Sibiu

Restricții de circulație pe autostrada A1 dinspre Timișoara spre Sibiu

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-10479373">

Traficul rutier este restricţionat miercuri pe prima bandă a sensului către Sibiu al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, pentru reparaţii la partea carosabilă.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, circulaţia este restricționată astăzi, pe prima bandă, pe sensul Sebeş către Sibiu, între kilometrii 273 şi 272+800 metri, pentru lucrări de reparaţii la partea carosabilă.

Pe sensul Sibiu către Deva, la tunelul Săcel, este restricţionat traficul pe prima bandă, pentru repararea rosturilor de dilataţie.

Pe tronsonul Bucuresti – Piteşti al Autostrăzii A1, la kilometrul 89, pe sensul către Piteşti, este oprită circulaţia pe a doua bandă, pentru înlocuirea parapetului median.

Șoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de rulare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.