Ripensia era să repete „figura” din jocul cu UTA la Călăraşi. Roş-galbenii...

Ripensia era să repete „figura” din jocul cu UTA la Călăraşi. Roş-galbenii au pescuit un punct printr-un penalty marca Zaluschi

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia Timişoara nu revine cu mâna goală din una dintre cele mai lungi deplasări ale toamnei. Roş-galbenii au reuşit să lege rezultatele pozitive printr-un 1-1 pe terenul Dunării Călăraşi. Golul echipei pregătite de Alexandru Pelici a venit (tot) dintr-un penalty transformat de Adrian Zaluschi în prelungirile partidei. Bănăţenii au contestat în final şi un gol neacordat!

În prima parte, Bawab, respectiv Voinea de la oaspeţi, au irosit ocazii importante, şutul celui de-al doilea, din minutul 11, fiind respins de portarul Calancea. Gazdele au avut mai multe ocazii şi au deschis scorul în partea secundă prin Honciu, care a marcat în minutul 52 dintr-un penalty contestat de ripensişti. Arbitrul Sergiu Popa sancţionând un duel între Lungu şi Rusu în careu.

Tot de la punctul cu var şi, la fel ca în victoria cu UTA, tot în minutul 90+2, a reuşit „decarul” Zaluschi să puncteze pentru timişoreni.


De această dată „infracţiunea” a fost un henţ al lui Şandru în careul călărăşenilor. Totuşi, roş-galbenii puteau da lovitura în min. 90+5, dar arbitrii au considerat că mingea trimisă cu capul de Golda nu a depăşit linia porţii.

Următorul joc pentru Ripensia UVT va fi acasă, dar pe arena „Dan Păltinişanu”, sâmbătă, de la ora 19.45 (televizat de Digi), când va primi vizita Petrolului Ploieşti.

Dunărea Călăraşi: Calancea –Boboc, Săbăngeanu, Preoteasa, Honciu (cpt.) (84, Matheus Dias) – Mendy, Rusu, Bawab, Zete (77, Marrone) – Crişan, Şandru. Antrenor Cristian Pustai.

Ripensia Timişoara: Mociu – Lungu, Hecsko, Apro, C. Toma (cpt.) – Călin (80, Chera), Neagu (56, Fotescu) – Tudorache, Zaluschi, Popovici (79, Golda) – Voinea. Antrenor: Alexandru Pelici.

„Vreau să dau cezarului ce e al cezarului şi să-mi felicit jucătorii pentru munca depusă şi pentru rezultat. Dar îi felicit mai ales pentru jocul prestat. Au făcut un meci bun, care vine în continuarea celui cu UTA. E important pentru noi, aşa cum am mai spus-o, că jucăm de la egal la egal cu orice adversar. Dovada cea mai bună a fost partida de la Călăraşi, unde am întâlnit o echipă care a avut în componenţă 8 fotbalişti cu experienţa Ligii I. A fost o confruntare intens disputată, cu ocazii importante. Cred că rezultatul final e unul echitabil, care ne mulţumeşte. Dar, în primul rând, ne mulţumeşte jocul”, a declarat Alexandru Pelici după meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.