Ripensia are parte de o deplasare lungă pe Dunăre. Roş-galbenii riscă să...

Ripensia are parte de o deplasare lungă pe Dunăre. Roş-galbenii riscă să rămână fără portar senior

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia / Facebook

Ripensia Timişoara are un moral bun înaintea deplasării pe terenul uneia dintre deziluziile startul de sezon, Dunărea Călăraşi. Roş-galbenii vin după două victorii, una în campionat cu UTA şi ieri în Cupă la Lupac, în timp ce formaţia retrogradată din Liga I are doar un punct în clasament după primele patru runde. Antrenorul Alexandru Pelici se confruntă însă şi cu o problemă mare în lotul roş-galben, portarul George Păduraru ar putea lipsi o lungă perioadă de pe teren.

Alex Pelici a subliniat legăturile pe care le-a avut cu unii jucători din lotul aflat acum sub comanda lui Cristian Pustai, pe care l-a lăudat de asemenea. „Ne aşteaptă o deplasare lungă, un meci foarte greu împotriva unei echipe care în mod sigur nu e mulţumită cu ceea ce e acum în clasament.


Va viza toate punctele. A făcut multe transferuri, o echipă retrogradată din Liga I, cu un an de experienţă în primul eşalon. S-a tot întărit de la începutul pregătirilor, chiar şi în ultima săptămână înainte de jocul cu Miercurea Ciuc au făcut două transferuri importante în linia de fund. Fundaşii centrali Şandru şi Radu Crişan. Dintre cei doi Radu a şi marcat, mă bucur pentru el, am colaborat cu el la Hermannstadt. Mai sunt doi jucători pe care i-am avut la Sibiu, Boboc şi Bogdan Rusu… Depinde cu ce atitudine mergem acolo, vom încerca să scoatem maximum. Un antrenor, la fel, care nu are nevoie de nicio prezentare, un antrenor foarte important în România, un antrenor bun. Ne va aştepta un meci greu”, a declarat Alexandru Pelici.

Timişorenii nu sunt scutiţi de probleme medicale înaintea acestei deplasări foarte lungi. Apro şi Păduraru sunt cu semnul întrebării, ultimul ar putea însă să lipsească mai mult de pe gazon. „Aşteptăm să vedem situaţia lui Păduraru. Şi-a făcut un RMN la genunchi, în cazul în care are probleme va trebui poate să ajungă la operaţie şi ar fi scos pe tuşă… În rest, urmează azi sau mâine să am o discuţie cu domnul Mihu”, a mai spus Pelici despre eventualele mutări înainte de expirarea perioade de mercato.

„Ripi” pleacă încă de mâine spre sud-estul ţării. Mai întâi echipa se va deplasa la Snagov, unde va efectua şi un antrenament înaintea partidei de la Călăraşi. Dunărea a obţinut primul punct în runda trecută, la nou promovata Miercurea Ciuc.

Partida Dunărea Călăraşi – Ripensia Timişoara se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, în etapa a IV-a a Ligii 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.