Ripensia se pregăteşte pentru „sinteticul” din Pantelimon. Alexandru Pelici nu exclude achiziţii...

Ripensia se pregăteşte pentru „sinteticul” din Pantelimon. Alexandru Pelici nu exclude achiziţii noi

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia se pregăteşte de un drum lung către Bucureşti pentru jocul cu Metaloglobus din runda a treia a Ligii 2. Roş-galbenii vor să facă din nou o figură frumoasă in deplasare după ce au pierdut primul joc de pe teren propriu. Tehnicianul Alexandru Pelici are aproape toţi jucătorii la dispoziţie pentru runda a treia.

„Risc să mă repet, să spun că va fi un meci greu, Metaloglobus are jucători valoroşi, cu experienţă, cu meciuri in Liga I, incepând cu portarul Gavrilaş, continuând cu Coman, Plămadă, fraţii Herea şi aşa mai departe. Sunt jucători, Lung, cu multe meciuri, experienţă, dar ne dorim să arătăm că suntem un grup şi o echipă care poate pune probleme oricărei echipe, e un campionat de anduranţă”, a declarat Alex Pelici.

„Principalul” lui „Rip” incă regreta că toate punctele au fost pierdute in jocul trecut, cu Gloria Buzău: „Sunt total de acord că nu trebuia să pierdem acel joc.


Ca şi număr de ocazii, posesie, ne-am ridicat la inălţimea meciului, dar nu am avut luciditate să mai inscriem…”.

Pelici a subliniat nevoia de recuperare a elevilor săi. „Din toate punctele, azi e mai răcoare, până acum a fost o perioadă foarte grea din cauza caniculei, fizic s-au consumat foarte mult băieţii. E clar că trebuie recuperare”, a precizat tehnicianul timişorean.

Singurul incert e Andrei Tinc, care a ieşit cu capul spart şi a fost cusut la jocul cu nou promovata din estul ţării. Timişorenii ar putea miza şi pe tânărul Tudor Călin in capitală, Alex Pelici nu exclude nici posibile noi achiziţii: „Tudor Călin cred că a şi semnat, s-ar putea să facă parte din lotul nostru pentru deplasare. In funcţie de ce vom vedea in meciurile următoare intotdeauna e nevoie de jucători buni. In meciurile următoare ne vom edifica”.

„Pe noi ne aşteaptă o partidă dificilă, pe un teren sintetic… Va fi greu, in primul rând din cauza căldurii terenul se incinge foarte tare. Mingea merge diferit, alunecă sau nu sare, e un pic ciudat, dar trebuie să ne adaptăm”, a spus şi Călin Toma, căpitanul ripensiştilor.

Partida Metaloglobus Bucureşti – Ripensia Timişoara se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena din cartierul Pantelimon. Gazdele au inregistrat două infrângeri in primele două etape, roş-galbenii au rămas cu trei puncte, obţinute la Piteşti in prima rundă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.