Ripensia şi ACS Poli şi-au aflat adversarele din turul 3 al Cupei...

Ripensia şi ACS Poli şi-au aflat adversarele din turul 3 al Cupei României. ASU Poli nu intră încă în competiţia K.O.

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia Timişoara va avea parte de un duel aparent uşor în turul 3 al Cupei. Roş-galbenii vor întâlni săptămâna viitoare Voinţa Lupac, formaţie din Liga a IV-a Caraş-Severin. Retrogradată din B, ACS Poli intră şi ea în competiţie, cu un joc mai dificil, pe terenul conjudeţenei şi noii colege de eşalon CSC Ghiroda.

ASU Politehnica a beneficiat până la urmă de clasarea în primele zece grupări ale Ligii 2 în sezonul trecut şi a fost scutită de un joc la mijlocul săptămânii viitoare, alb-violeţii, alături de divizionarele secunde mai bine clasate vor intra în Cupa României abia în faza următoare.

„Ripi” joacă pe terenul Lupacului, campioana Banatului Montan şi câştigătoare a Cupei în faza judeţeană, echipă care nu a reuşit însă nici în acest an să obţină accesul în C la baraj.

Meciurile din această fază se desfăşoară într-o singură manşă pe terenul grupării mai slab clasate în ediţia precedentă şi vor avea loc marţea şi miercurea viitoare, de la ora 17.30.

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii o va întâlni pe ACS Poli pe teren propriu iar gazdele au anunţat deja că meciul va fi marţi, 27 august.

Tot în zona de vest se vor mai disputa jocurile: Lipova – UTA, Inter Petrila – CSM Reşiţa şi Crişul Chişineu Criş – Gloria Cermei.


Programul complet al turului 3 poate vi vizualizat AICI.

Iseini, înapoi

Dacă săptămâna trecută mijlocaşul acontat în această vară de Ripensia, liber de la ACS Poli, Nafi Iseini a jucat într-un amical pentru Dumbrăviţa împotriva fostei sale echipe (scor 3-2). La începutul săptămânii tânărul cu origini albaneze s-a pregătit… chiar cu fosta sa echipă. El va fi astfel probabil împrumutat la timişoreana aflată în insolvenţă.

Ghiroda va avea şi ea un nume nou de la o divizionară secundă, pe Calea Lugojului va juca sub formă de împrumut de la ASU Poli jucătorul de bandă stânga Vlad Bîte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.