Robu despre lucrările haotice din centrul Timișoarei: ”Finalizarea o să vină tot...

Robu despre lucrările haotice din centrul Timișoarei: ”Finalizarea o să vină tot în bloc”

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, s-a reîntors din concediu, iar primul lucru pe care l-a spus în conferința de presă, astăzi, a fost că ”nu pot să stau niciodată în concediu. Sunt conectat. Interacționez foarte strâns cu directorii din primărie”. Edilul a anunțat că la podul Dragalina ”suntem într-o fază foarte avansată. Este realizată inclusiv hidroizolația. Peste câteva zile poate începe asfaltarea. I-am cerut constructorului să termine mai devreme – la sfârșitul primei săptămâni din septembrie.


Din punctul meu de vedere se poate. Ce a fost greu a trecut”.

În cazul lucrărilor de lărgire a străzilor din centrul Timișoarei, care au dat peste cap traficul în ultima perioadă, Robu a anunțat că ”finalizarea o să vină tot în bloc”. În încercarea de a puncta cât mai multe realizări, primarul a susținut că în cazul modernizării străzii Martin Luther ”s-au creat mai multe locuri de parcare”, chiar dacă, în realitate, sunt mai puține. Nicolae Robu a declarat că în zona centrală vor fi amenajate mai multe locuri de parcare pentru autocarele care aduc turiștii în Timișoara. Planul primarului este ca  lucrările la carosabil să fie finalizate, astfel încât ”până la începutul școlii să lăsăm liber traficului și să facem apoi trotuarele și spațiile verzi”.

Nicolae Robu a recunoscut  ”era loc de mai bine în desfășurarea lucrărilor”, dar a explicat că s-a lucrat în mai multe zone pentru ca să se desfășoare concentrat și mai rapid anumite operațiuni, cum ar fi asfaltarea. Celor care i-au reproșat că este contra curentului, Robu le-a transmis că ”nu mai lărgesc că nu mai au ce să lărgească. Ce facem noi acum, se făcea în Berlin acum 30 -40 de ani. Și-au eficientizat la maxim planul de mobilitate. Acum se ocupă de soluții alternative. Noi trebuie să le facem în paralel”.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.