Explicațiile lui Robu după ce a repus-o la șefia Serviciului creșe pe...

Explicațiile lui Robu după ce a repus-o la șefia Serviciului creșe pe apropiata infractorului Boncu, pe care a demis-o în direct

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu are o explicație pentru faptul că a repus-o în funcția de șefă a Serviciului Creșe din cadrul Primăriei Timișoara pe Patricia Chelbu, la doar două săptămâni după ce a demis-o în direct pe Facebook, în timpul unei conferințe de presă. Astfel, primarul Timișoarei susține că a recurs la această măsură provizorie pentru că nu avea cine să-i ia locul și era nevoie ca cineva să semneze diverse documente, fără de care creșele ar fi avut „probleme mari”.

„Nu m-am răzgândit, oameni buni. N-a fost vorba de nicio răzgândire. Cei sau cel care a scris prima dată, dacă ar fi fost un jurnalist care se respectă, s-ar fi informat ce s-a întâmplat, ceilalți v-ați luat după el mai departe, da? S-a întâmplat următorul lucru. Eu am demis-o și v-am spus aici în direct, pentru așa ceva o demit și am demis-o. Și v-am mai spus, nu mă răzgândește nimeni. După care, la nu știu câte zile, mi s-a prezentat o situație de blocaj, în care nu se mai puteau face plăți și nu puteai numi pe altcineva pentru că trebuiau specimene de semnătură, trebuiau nu știu câte înștiințări. Erau o mulțime de aspecte care necesitau ca pentru o perioadă scurtă s-o pun la loc, să poată semna acele documente, pentru a nu crea probleme mari creșelor. Și atunci am pus-o provizoriu pentru 30 de zile. La ora articolului ea nu mai era demult în funcție, ba mai mult, între timp fusese și altcineva în locul ei, care a fost schimbată și acum e o altă persoană în funcție, fără ca să fi pus cineva presiune pe mine. Asta e realitatea. Nu era corect atunci să se fi spus, uite, a fost destituită, repusă în funcție din motive necunoscute pentru 30 de zile. Trebuia spus lucrul acesta, că după 30 de zile a fost numită altă persoană în funcție și după alte 30 de zile o a treia persoană”, a afirmat Nicolae Robu.

De asemenea, primarul Timișoarei s-a plâns de faptul că a fost nevoit să o repună în funcție pentru o perioadă de 30 de zile pentru că foarte greu se găsesc persoane care să dorească să conducă acest serviciu.

„Nu aveam pe cine să pun.


Să nu vă închipuiți că e coadă de oameni, care pe de o parte să aibă competența necesară, pe de altă parte, să și vrea. Nu e coadă de oameni pentru această funcție. Mi-a fost greu să găsesc pe cineva care să accepte să fie director la creșe, unde e răspunderea foarte mare, mi-a fost greu. Am chemat persoane la mine, mi-au spus nu, eu vreau să rămân director de creșă și nu director peste creșe. Să nu credeți că e chiar înghesuială acolo. În acele două săptămâni (n.r. după ce a fost demisă în direct( nu mi-a semnalat nimeni vreo situație critică și a apărut, domnule primar, trebuie să o numiți înapoi pentru o perioadă pe cea care a fost, că altceva nu știu ce se întâmpla. Și am numit-o până când am putut să rezolv problema. Oricine ar fi făcut același lucru. Cine ar fi ales să lase creșele în blocaj, să creeze dificultăți față de numirea pe care nu am făcut-o cu plăcere, pentru că m-a dezamăgit persoana în cauză”, a detaliat Nicolae Robu.

Vă reamintim că primarul Robu a ales să numească în funcția de director interimar al Serviciului public creșe o tânără de 24 de ani, fără niciun fel de experiență în domeniu, care este soția unui prieten al interlopului Lucian Boncu, prietenul de chefuri al lui Ioan Nasleu, omul de încredere al primarului. Primarul s-a declarat mulțumit de activitatea acesteia și a susținut-o, prelungind interimatul. Ulterior, presa a dezvăluit că angajarea și numirea au fost ilegale.

1 COMENTARIU

  1. Exact cum a procedar cu Goia de la RATT , SE BĂLĂCĂRESC IN PUBLIC ȘI APOI DECLARĂ CĂ NU ARE ALTUL MAI COMPETENT . DACĂ AR SCOATE POSTUL LA CONCURS PUBLIC AR APĂREA SI COMPETENTA .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.