Româncă sechestrată și abuzată de concubin în Spania. Bărbatul controla contul de...

Româncă sechestrată și abuzată de concubin în Spania. Bărbatul controla contul de Facebook al femeii și posta imagini în care cei doi apăreau fericiți împreună

0
DISTRIBUIȚI

Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș a fost sesizat cu privire la un caz de lipsire de libertate, comis pe teritoriul Spaniei. O femeie din Lugoj, în vârstă de 51 de ani, era sechestrată într-un sat de lângă Valencia de către concubinul cu 15 ani mai tânăr.

„La data de 28 august a.c., Serviciul de Investigații Criminale, au înregistrat o sesizare referitoare la un caz de lipsire de libertate, comis pe teritoriul Spaniei, victima fiind o persoană în vârstă de 51 de ani.


Aceasta era abuzată fizic și ținută într-un apartament dintr-un sat de lângă Valencia sub supravegherea permanentă a concubinului său. Telefonul și contul de pe site-ul de solicializare al persoanei vătămate erau controlate de către autor care posta periodic fotografii pentru transmiterea unei stări de bine a celor doi. Reușind să aiba acces la telefon, în data de 27 august a.c., victima a expediat mai multe mesaje fiului său, povestindu-i situația reală si rugându-l să se adreseze autorităților din România. Astfel, Serviciul de Investigații Criminale Timiș cu sprijinul Centrulului de Cooperare Polițienească Internațională, a Biroului Atasatului de Afaceri Interne din Spania si a Gardei Civile din Spania în aceeași zi au localizat persoana vatamată, aceasta fiind gasită împreună cu bănuitul, în vârstă de 36 de ani”, a transmis IPJ Timiș.

Bănuitul, și el cetățean român, a fost retinut pe teritoriul Spaniei, fiind obținut împotriva acestuia și un ordin de restricție. Polițiștii continua cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.