”SCLAVUL” INTERLOPILOR Robu a repus-o la șefia Serviciului creșe, pe ascuns, pe...

”SCLAVUL” INTERLOPILOR Robu a repus-o la șefia Serviciului creșe, pe ascuns, pe apropiata infractorului Boncu, după ce a demis-o, teatral, în direct

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a repus-o în funcția de șefă Serviciului Creșe din cadrul Primăriei Timișoara, Patricia Chelbu, la două săptămâni după ce a demis-o, în direct, în timpul unei conferințe de presă, a dezvăluit, astăzi, renasterea.ro. Enervat că Patricia Chelbu nu și-a depus CV-ul pentru a fi publicat pe site-ul instituției, în 12 martie, Robu anunța teatral că ”am luat decizia de a o schimba din funcție pe motivul acesta.


Nu știu dacă ce s-a întâmplat la angajare e legal sau nu. De modul în care procedează această persoană evident că pot să mă ocup eu. O schimb din funcție, punct, nu are rost să mai pierdem vremea. Decizia este luată, am spus-o aici, deci am și anunțat-o. Nu mă răzgândește nimeni pe mine, chiar așa mă cunoașteți după atâția ani”.

Vă reamintim că primarul Robu a ales să numească în funcția de director interimar al Serviciului public creșe o tânără de 24 de ani, fără niciun fel de experiență în domeniu, care este soția unui prieten al interlopului Lucian Boncu, prietenul de chefuri al lui Ioan Nasleu, omul de încredere al primarului. Primarul s-a declarat mulțumit de activitatea acesteia și a susținut-o, prelungind interimatul.  Ulterior, presa a dezvăluit că angajarea și numirea au fost ilegale.

Conform informațiilor publicate astăzi, în 28 martie, primarul Nicolae Robu a întocmit un alt referat în care constată că postul de director la Serviciul Creșe este vacant și ”în scopul asigurării continuității activităților curente, numesc cu delegație în funcția de director pe doamna Chelbu-Goje Patricia, în condițiil art.43 și 44 din Codul Muncii pe o perioadă de 30 de zile”. Până la ora redactării acestui material, primarul nu a putut fi contactat pentru a explica decizia.

1 COMENTARIU

  1. Un matafoi , teleportat , infatuat si cu putina ” inteligentie ” ,deschideti ochii pe cine votati , poate va pricopsiti si in anii viitori cu un asemenea specimen . Omul care a pus mai presus de orice interesul propriu, ne-a ras in nas si s-a impaunat cu lucrari date pe bani multi ,apropiatilor si clientilor . La sfarsitul mandatului(sper !!!!) cu ce se prezinta dansul cu numeroase o” obiective indeplinite” de mantuiala , scump si prost , un oras murdar ,imbacsit (despre care spune impreuna cu Garda de mediu ca este in parametrii normali) praf in ochiii si buzunarele contribuabililor.Dar este o vorba „cine face ca noi , ca noi sa pateasca ” .

    Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2019/08/sclavul-interlopilor-robu-repus-o-functie-pe-ascuns-pe-apropiata-infractorului-boncu-dupa-ce-demis-o-teatral-direct-de-la-serviciul-crese/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.