Debut cu eşec în campionat: SCM Politehnica a ratat în ultimele secunde...

Debut cu eşec în campionat: SCM Politehnica a ratat în ultimele secunde şansa de a obţine un punct pe terenul Stelei

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica a pierdut şi al doilea joc oficial al sezonului. După 24-26 în Supercupă cu Dinamo, alb-violeţii au cedat cu acelaşi scor în prima etapă a Ligii Zimbrilor 2019-20, la Chiajna, în compania unei alte rivale din capitală, CSA Steaua. Jucătorii lui Pero Milosevic au fost conduşi în majoritatea timpului şi în acest joc, dar se puteau alege măcar cu un punct după ultimele secvenţe ale partidei.

Prima repriză în sala din Chiajna nu a fost foarte reuşită pentru Poli, venită în Bucureşti direct de la Braşov, unde a pierdut duelul de Supercupă cu Dinamo duminică. Bucureştenii l-au avut în teren pe ex-alb-violetul Krsto Milosevic, dar nu şi-au putut legitima încă alţi străini noi.

Elevii lui Pero Milosevic au condus din nou la start, dar gazdele au preluat conducerea şi au controlat prima repriză. Babasafari a fost printre cei datornici în primele 15 minute, noul goalkeeper irosind şi două mingi în încercarea de a trimite în poarta goală din poartă în poartă.


Timişorenii au acuzat azi şi unele decizii, la un moment dat Poli primind… „paiu mai scurt” la două faze consecutive la limită şi care ar fi putut duce la restabilirea egalităţii. Steaua a fost mai bună pe atac şi s-a distanţat în prima parte la un maximum de cinci goluri, 11-6 în minutul 26. Totuşi, Fenici şi compania au redus ecartul la trei goluri până la pauză.

Poli s-a apropiat la reluare la două goluri temporar. Iar în minutul 34 gazdele au rămas fără Gabriel Burlacu, eliminat definitiv din joc. Distanţa nu s-a micşorat, timişorenii fiind mai mereu nevoiţi să revină la aceeaşi diferenţă. Totuşi, după ce celălalt portar al bănăţenilor, L. Varo, a reuşit să înscrie de la distanţă, Vuk Milosevic a izbutit să profite de o eroare şi să îşi aducă colegii la un singur gol când mai era un sfert de oră din meci. Suspansul s-a păstrat în ultimele cinci minute deşi roş-albaştrii s-au desprins la trei goluri. Stănescu a avut intervenţii bune pentru bucureşteni, dar Pribanic a marcat apoi pentru 22-23 tot cu poarta lăsată liberă în minutul 54. Cu un minut înainte de final steliştii au întârziat un atac şi au piedut mingea. Iar cu 50 de secunde înainte de final Pero Milosevic a cerut time out pentru atacul final la scorul de 24-25. Indicaţiile nu au avut efectul scontat căci alb-violeţii au pierdut balonul uşor şi bucureştenii au marcat golul victoriei pentru Mihalcea.

Pentru SCM Poli urmează primul joc acasă în campionat, joi, 5 septembrie, cu Minaur Baia Mare.

SCM Politehnica (marcatori): Pribanic 7 goluri, Dragas 4, Sadoveac 4, V. Milosevic 3, Fenici 2, Cîmpan 2, Marjanovic 1, Varo 1

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.