Se caută director pentru un serviciu important din Primăria Timișoara. Cine se...

Se caută director pentru un serviciu important din Primăria Timișoara. Cine se poate înscrie la concurs

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara caută să angajeze un director care să conducă un serviciu important. Potrivit unui anunț postat pe site-ul instituției, este nevoie de un șef pentru Serviciul Public Asistență Medicală Școlară, fiind organizat concurs privind ocuparea acestui post vacant.

Conform reprezentanților instituției, se pot înscrie la concurs persoanele care au o experiență de minim doi ani și au studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă și studii universitare de master în domeniul administrației publice, economic, juridic sau în specialitatea studiilor.


De asemenea, candidatul ideal trebuie să aibă cunoștințe operare calculator Microsoft Office, nivel mediu.

De asemenea, Primăria Timișoara a scos la concurs și un post de inspector de specialitate II, în cadrul Compartimentului Grădina Zoologică. Candidatul ideal trebuie să aibă minim un an experiență în domeniu și studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă.

Dosarele de candidatură se pot depune în perioada 12 – 27 august, la sediul Primăriei Timișoara, Serviciul Resurse Umane (camera 7).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.