Seară de blues-rock alături de Andrei Cerbu și The Crossroads, la Timișoara...

Seară de blues-rock alături de Andrei Cerbu și The Crossroads, la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Melomanii timișoreni sunt așteptați la o seară de blues – rock alături de Andrei Cerbu și formația The Crossroads, evenimentul urmând să se desfășoare vineri, 6 septembrie, de la ora 21, la Manufactura.

Anul trecut, Andrei Cerbu și-a format propria trupă de blues-rock, The Crossroads, cu care a cântat în toată țara, incluzând cele mai mari festivaluri de profil, una din aparițiile de succes derulându-se în cadrul Open Air Blues Festival, eveniment ce a avut loc la Brezoi. Totul a culminat cu câștigarea Premiului ” Revelația anului”, premiu obtinut la Gala Premiilor Muzza 2018, desfășurată în luna aprilie a acestui an la Hard Rock Café București.

Andrei Cerbu este chitaristul trupei și odată ce urcă pe scenă nu mai poate fi dat jos de nimeni, datorită nebuniei sale, virtuozitătii și a pasiunii de care dă dovadă atunci când corzile chitării pun stăpânire asupra sa.

Alexandra Dodoi este solistă trupei și a câștigat tot ce se putea câștiga pe la concursurile la care a fost.


Reușește mereu să adauge mult suflet în muzica pe care o cântă și cucerește spectatorii cu vocea ei caldă și totodată puternică. De fiecare dată când se află în fața microfonului, reușește să inspire acel „feel” de care este nevoie în blues.

Robert Ciubotaru este basistul trupei și totodată cel mai calm și cool membru al acesteia. Chiar dacă arată foarte „zen”, el face totul pentru că basul sau să sune excepțional.

Teodor Cușnir, cel mai tânăr membru al trupei, reușește să se remarce de fiecare dată prin stilul său de a bate toba, publicul lăsându-se purtat de ritmurile lui.

Foto: Facebook / Andrei Cerbu & The Crossroads

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.