Seară de jazz cu arome de tango și folk, alături de argentienienii...

Seară de jazz cu arome de tango și folk, alături de argentienienii de la Sotavento Big Band, la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-917805525">

Miercuri seara, melomanii timișoreni au avut parte de un cocktail interesant de jazz, tango și folk argentinian alături de formația Sotavento Big Band, care s-a aflat pentru a treia oară într-un turneu european.

Trupa Sotavento Big Band, din Buenos Aires, formată acum 15 ani, reușește să cucerească publicul prin muzica lor fascinantă iar piesele interpretate de ei în cadrul concertului susținut în clubul Capcana în cadrul a două reprize muzicale au fost savurate pe deplin de puținii spectatori aflați la fața locului. Formația a fost pe aceeași scenă cu numeroși artiști renumiți din Argentina și Europa, devenind cel mai activ Big Band de muzică jazz din Buenos Aires. Până în prezent grupul a lansat trei albume „Sotavento Big Band”, „10 Years” și „Tango”.

Patru dintre membrii acestui Big Band argentinian vor reveni în orașul nostru săptămâna viitoare, în cadrul unui concert susținut de Tango Jazz Quartet, evenimentul urmând să se desfășoare joi, 15 august, la Manufactura, cu începere de la ora 20.

Foto: Cosmin Damian

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.