Șeful CJ Timiș nu o mai vrea pe Emilia Milutinovici în fruntea...

Șeful CJ Timiș nu o mai vrea pe Emilia Milutinovici în fruntea Direcției pentru Protecția Copilului

0
DISTRIBUIȚI

milutinovici

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș rămâne fără șef începând cu data de 2 septembrie. Actualul director al instituției, Emilia Milutinovici, care a ajuns la vârsta de pensionare, a făcut o cerere în această vară cu scopul prelungirii mandatului, însă conducerea Consiliului Județean Timiș nu o mai vrea în fruntea instituției. În aceste condiții, în urmă cu două zile, Emilia Milutinovici a fost informată că a fost emisă dispoziția de încetare a mandatului său, pe care intenționează să o atace în instanță, considerând că i s-a făcut o nedreptate.

„Am primit decizia consiliului județean cu seninătate.


Am depus cerere în iunie pentru prelungirea mandatului meu, iar alaltăieri mi s-a emis dispoziția de încetare a mandatului, dispoziție pe care de altfel eu o consider netemeinică, nelegală și neconstituțională. În atare condiții, apelez la lege, o atac în instanță”, a explicat Emilia Milutinovici, presei.

Pe de altă parte, Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, a precizat că Emilia Milutinovici a ajuns la vârsta pensionării și că a considerat că este momentul să lucreze cu o echipă nouă.

„Doamna director general a ajuns la vârsta de pensionare și având posibilitatea legală să gândim o reconstrucție, ținând cont că la nivel național strategia privind asistența socială s-a schimbat și implică foarte multe probleme, am considerat la momentul ăsta că va trebui lucrat cu o nouă echipă. Nu pot decât să îi mulțumesc pentru activitatea pe care a desfășurat-o până la momentul ăsta și să-i urez multă sănătate”, a detaliat Călin Dobra.

Întrebat cine îi va lua la șefia DGASPC Timiș, Călin Dobra a precizat că acest lucru urmează să fie stabilit. Mandatul Emiliei Milutinovici expiră la data de 2 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.