SFIDARE Echipaj al Poliției Locale Timișoara, parcat pe un loc interzis după...

SFIDARE Echipaj al Poliției Locale Timișoara, parcat pe un loc interzis după ce a amendat un avocat celebru Video

1
DISTRIBUIȚI

Scandal între un șofer și doi polițiști locali, în centrul Timișoarei. Avocatul Cosmin Bolosin ne-a declarat că a fost nevoit să-și lase mașina, care a fost luată cu o platformă pentru că s-a stricat, pe un loc destinat persoanelor cu handicap, aflat lângă Filarmonica Banatul. Un echipaj al Poliției Locale Timișoara a surprins mașina parcată neregulamentar, motiv pentru care l-a sancționat pe șofer.

Însă, avocatul timișorean susține că oamenii legii și-ar fi parcat mașina tot pe un loc interzis după momentul în care l-au sancționat, chiar în fața indicatorului cu „Nu blocați intrarea în Filarmonica Banatul”.

„Aseară, având o mașină închiriată care s-a stricat, nu mai pornea, am fost nevoit să o las pe un loc destinat persoanelor cu handicap și am așteptat să vină remorca să o ia.


Între timp, au venit și cei doi polițiști, care au parcat lângă mine, în fața acelui indicator, și-au cumpărat de la fast-food-ul de lângă Filarmonica Banatul ceva de mâncare, au mâncat în mașină, apoi au venit la mine să mă amendeze. Am încercat să le explic că mașina este stricată, m-am urcat în mașină și am încercat să o pornesc. Ei trebuiau să mă ajute, nu să-mi dea amendă, am avut o problemă majoră și tu vii și mă sancționezi că am parcat independent de voința mea. (…) Este inadmisibilă atitudinea Poliției Locale. Nu faptul că m-au amendat m-a deranjat, ci modul sfidător în care s-au parcat total ilegal. M-au amenințat că mă vor da în judecată pentru că îi filmez, i-a deranjat faptul că le-am spus că încălcă legea, deși ar trebui să o apere”, ne-a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

Timișoreanul i-a și filmat pe polițiștii locali parcați pe locul interzis, în timpul incidentului, aceștia încercând să se apere pe motiv că nu stau, ci se mișcă – au pornit mașina și au mers câțiva centimetri spre bariera lăsată.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.