Sindicaliștii reclamă că la polițiile orășănești din Timiș nu există dispeceri pregătiți....

Sindicaliștii reclamă că la polițiile orășănești din Timiș nu există dispeceri pregătiți. Care este situația pentru centrul operațional 112

0
DISTRIBUIȚI

Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual Timiș a a atras atenția, astăzi, după ce a început scandalul Caracal,  asupra unei situații extrem de grave în Poliția Timiș . ”Lipsa funcțiilor de dispecer la polițiile orășănești, aceștia fiind nevoiți să facă permanență cu agenți operativi de la ordine publică.


Fac precizarea că aceștia nu au pregătirea necesară pentru acest post. În cazul unor evenimente grave, precum cel de la Caracal, aceștia se vor face direct răspunzători pentru acest lucru cât și conducerea IPJ Timiș, că nu au solicitat suplimentarea cu funcții necesare”, susține vicepreședintele SNPPC Timiș, Valer Kovacs.

Liderul de sindicat susține că ”dispecerii de la 112 din cadrul IPJ Timiș ne-au adus la cunoștiință faptul că au mare nevoie de suplimentarea cu minim 4 funcții de dispecer în cadrul Centrului Operațional pentru a putea efectua serviciul în condiții normale de muncă și în parametrii normali”. Valer Kovacs a cerut conducerii Poliției Timiș să spună dacă a luat măsuri pentru a rezolva această situație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.