Sur Austru, conceptul muzical născut din cenușa Negură Bunget, lansează albumul de...

Sur Austru, conceptul muzical născut din cenușa Negură Bunget, lansează albumul de debut VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formația Sur Austru a semnat cu prestigioasa casă de discuri Avantgarde Music din Italia și se pregătește de lansarea albumului de debut „Meteahna Timpurilor”, pe 10 septembrie.

Sur Austru este un nou concept muzical născut din cenușa faimoasei trupe de black metal transilvănean Negură Bunget.

Acumulând inspirație și emoție din estetică naturii, din trecut și din străvechi ritualuri, Sur Austru propune o călătorie atemporală prin peisajele mistice ale Transilvaniei.

Albumul de debut „Meteahna Timpurilor” va stârni simțurile ascultătorului pe multiple dimensiuni, alternând riff-uri agresive, armonii mistice și instrumente arhaice.

Este strigătul de durere al naturii muribunde și încercarea noastră disperată de a ne întoarce la origini, la esență valorilor primordiale.

Albumul a fost înregistrat în Joy Live Sound Studios Arad, Dreamsound Studios Arad și DSPro Studios Timișoara.


Producător: Tibor Kati, mixaj: Sergiu Nădăban, master: Roberto Siggia (L’ossario Studios Torino). Albumul se va lasă sub formă de CD, dublu LP și Digital.

Formația a susținut primul concert în Timișoara, în cursul lunii iunie, în cadrul Festivalului Road Patrol MC România și în această vară a mai cântat la evenimente ca Arad Open Air Festival, festivalul EXIT (Novi Sad) sau Rockstadt Extrem Fest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.