Tânăr căutat de poliție după ce a dispărut din Spitalul Județean Arad...

Tânăr căutat de poliție după ce a dispărut din Spitalul Județean Arad UPDATE Bărbatul a fost găsit

0
DISTRIBUIȚI

UN bărbat în vârstă de 28 de ani a fost dat dispărut după ce a plecat, în această dimineață, din incinta Spitalului Clinic Județean Arad.

„În această dimineață, un tânăr de 28 de ani, Lungu Aurel, cetățean moldovean, a plecat din incinta Spitalului Clinic Județean Arad într-o direcție necunoscută, și de atunci nu se mai știe nimic de el.


Tânărul are următoarele semnalmente: 1,64 m., 75 de kg., păr blond, tuns scurt și ochi căprui. La momentul dispariției tânărul era îmbrăcat într-un trening de culoare gri cu bluză cu cagulă, tricoul cu guler alb, pantofi sport cu șireturi de culoare maro”, a transmis IPJ Arad.

Persoanele care dețin informațiice pot conduce la depistarea tânărului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

UPDATE „Tânărul dispărut în această dimineață a fost găsit pe raza localității Cicir. Din primele verificări nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind predat familiei de polițiștii SIC”, a transmis IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.