Tânără din Alba răpită și sechestrată pentru a se mărita cu un...

Tânără din Alba răpită și sechestrată pentru a se mărita cu un bărbat din Timiș. Unde au găsit-o polițiștii

0
DISTRIBUIȚI

O tânără în vârstă de 25 de ani, din localitatea Sântimbru, județul Alba, a fost răpită și sechestrată pentru a se mărita împotriva voinței ei cu un bărbat din Timiș. Patru persoane au fost reținute de polițiști, pentru lipsire de libertate.

Polițiștii din Alba au deschis o anchetă după ce părinții unei tinere de 25 de ani, din localitatea Sântimbru, au anunțat că fiica lor s-a întâlnit, marți, cu un bărbat cu care ar fi discutat despre o posibilă căsătorie, iar acesta ar fi dus-o, împotriva voinței ei, cu un autoturism, în județul Timiș.

„În urma cercetărilor polițiștii au constatat că bărbatul, în vârstă de 29 de ani, i-ar fi propus tinerei să iasă într-un local public, pentru a servi masa și, împotriva
voinței sale, ar fi dus-o în Recaș, județul Timiș, la o locuință a părinților săi.


Se pare că tânărul s-ar fi manifestat violent și i-ar fi luat telefonul fetei, împiedicând-o să ia
legătura cu familia”, a declarat Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

Potrivit polițiștilor, ulterior, tânăra a putut lua legătura cu familia și a fost lăsată să plece din locuința familiei bărbatului, fără a fi victima unei alte infracțiuni, fiind găsită în orașul Lugoj și redată familiei.

Patru dintre persoanele vizate de anchetă, două femei și doi bărbați, au fost reținute, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentate Parchetului de pe
lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Alte două persoane care se sustrag cercetărilor sunt căutate, în continuare, de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.