Taxiul gratuit pentru persoanele cu dizabilități din Timișoara, inaugurat astăzi

Taxiul gratuit pentru persoanele cu dizabilități din Timișoara, inaugurat astăzi

0
DISTRIBUIȚI

taxi gratuit

Serviciul de transport gratuit destinat persoanelor cu dizabilități locomotorii a fost inaugurat, în această dimineață, la Timișoara.

Potrivit reprezentanților Societății de Transport Public Timișoara, cele patru autoturisme Dacia Dukker sunt amplasate în patru puncte ale orașului, pentru a ajunge mai repede la solicitanți.


Este vorba despre bulevardul Take Ionescu (vizavi de Muzeul Corneliu Miklosi), Calea Șagului (Profi), Spitalul Județean și bulevardul Cetății. Noul serviciu este funcțional în fiecare zi a săptămânii, în intervalul orar 08.00 – 20.00.

Serviciul este gratuit, accesul în cele patru autoturisme special amenajate şi dotate se face pe bază de solicitare telefonică la numărul gratuit 0800.410.415 sau prin solicitare scrisă, care poate fi depusă la sediul STPT de pe bulevardul Dâmboviţa, nr.67, sau trimisă pe adresa de e-mail transp.special@stpt.ro.

Serviciul de transport gratuit al persoanelor cu dizabilități locomotorii se va desfăşura doar pe teritoriul municipiului Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.