Tentativă de sinucidere transmisă în direct pe Facebook VIDEO

Tentativă de sinucidere transmisă în direct pe Facebook VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr din Deva a provocat un grav accident de circulaţie în timp ce circula cu viteză pe o autostradă din Germania şi îi transmitea un mesaj de adio iubitei, în direct pe rețeaua de socializare.

Bogdan C. (22 de ani), un tânăr din Deva, a fost victima unui accident cumplit de circulaţie pe o autostradă din Germania, transmite adevarul.ro. Românul a produs intenţionat accidentul în timp îi transmitea „Live” un mesaj în care îşi exprima dezamăgirea că fusese părăsit. În timp ce gonea cu peste 170 de kilometri la oră, cu telefonul în mână, tânărul a relatat că vrea să se sinucidă fiindcă tocmai se despărţise de iubita cu care avusese o relaţie de trei ani, conform sursei citate.

„Mamă, tată, nu vreau să spun decât că vă iubesc mai mult decât orice pe lumea asta.


Pe Monica am iubit-o mai mult decât a meritat. Încă o iubesc, o iubesc foarte mult. Astăzi mi-a dat o veste foarte dezamăgitoare. Mi-a spus că ea nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu mine, că nu mai vrea nimc cu mine, după trei ani de relaţie, după ce am aşteptat atât, după câte am îndurat, după cât am sperat şi după câte speranţe mi-am făcut. În schimb vrea cu altcineva… O să vă duceţi dracu şi eu am să mă duc la fel. Eu vreau să mor. Tot ce am vrut eu a fost ea”, a transmis Nogdan, cu câteva secunde înainte de a intra cu autoturismul într-un autotren, pe o bretea a autostrăzii. Până în prezent nu se cunosc detalii despre starea tânărului. Incidentul a avut loc ieri la ora 21.30 (ora României).

UPDATE Mama tânărului a anunțat că acesta a murit în urma accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.