Timişoara Saracens revine acasă tot pe „Dan Păltinişanu”. Bănăţenii ar putea miza...

Timişoara Saracens revine acasă tot pe „Dan Păltinişanu”. Bănăţenii ar putea miza pe mai mulţi tineri cu Tomitanii Constanţa

0
DISTRIBUIȚI

Timişoara Saracens joacă sâmbătă primul meci pe teren propriu din noul sezon. „Leii” primesc vizita celor de la Tomitanii Constanţa în Cupa României. Formaţia de la malul mării nu a jucat în primele două etape din motive diverse, dar se vor prezenta sigur pe „Dan Păltinişanu”. Antrenorul Sosene Anesi admite că după succesul din Maramureş atmosfera e mai relaxată în sânul lotului.

„E ultima etapă din turul Cupei României… Bineînţeles, ca întotdeauna, vom urmări să luăm cele cinci puncte puse în joc, ca după tur să tragem linie, să vedem ce e bine, ce e rău, să vedem unde trebuie să mai schimbăm”, a declatat Attila Brosovszki, managerul sportiv al „sarazinilor”.

Tomitanii nu s-au prezentat la Baia Mare în prima rundă a Cupei şi au pierdut cu 0-5 la masa verde, apoi s-a amânat jocul de acasă cu Clujul, căci nu s-a găsit o cazare convenabilă pentru oaspeţi în sezonul vacanţelor. Prin urmare marinarii nou promovaţi au parte de întâiul meci oficial şi sunt totodată obligaţi să se prezinte pentru a nu fi excluşi de FRR. „Am sunat azi să ne asigurăm că vor fi pe teren”, a conchis Brosovszki.

Trupa de pe Bega ar putea miza pe mai mulţi tineri noi în jocul de sâmbătă.


„E primul joc acasă, suntem entuziasmaţi. Aşteptăm jocul, nu va fi uşor, mai ales că venim după o victorie cu Baia Mare şi suntem poate mai relaxaţi. Va fi un joc tare, experienţele anterioare nu au fost foarte bune, dar aşteptăm să le dăm băieţilor şanse. Sunt foarte entuziasmat, sper să atragem mai mulţi spectatori pentru partidele viitoare (…) Au fost câteva lovituri, ca de obicei, e bine că avem jucători care au nevoie de meciuri. Dar totodată vrem să avem continuitate. Va fi un mix de experienţă şi jucători care nu au primit minute”, a spus „principalul” Sosene Anesi.

„E prima partidă acasă, suntem puţin emoţionaţi, vrem să dăm totul pentru a câştiga Cupa. A fost o victorie importantă cu Baia Mare, e important să ne menţinem concentrarea şi să punem în pratică planul de joc”, a adăugat „secundul” Ulises Gamboa.

„Au fost două meciuri în care cred că băieţii au crescut de la joc la joc. Cred că meciul acesta va fi bun pentru a pune la punct toate detaliile. E un meci bun înainte de startul campionatului. Abia aşteptăm meciul şi să luăm cele cinci puncte”, a spus şi Eugen Căpăţînă.

Răsar firele pe „Gheorghe Răşcanu”

Suprafaţa arenei din Ronaţ a fost schimbată în această vară. Lucrările au decurs, cum altfel, anevoios. Prin urmare „Marele oval” a rămas opţiunea pentru disputarea primelor jocuri şi din acest sezon. „A început să se înverzească. Mai trebuie aşteptat, trei-patru săptămâni, nu are rost să-l stricăm doar de dragul de a juca în Ronaţ”, a precizat Attila Brosovszki despre situaţia terenului de la arena „Gheorghe Răşcanu”.

Partida Timişoara Saracens – Tomitanii se dispută sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul „Dan Păltinişanu”. Bănăţenii sunt liderii grupei A a Cupei, după victoriile cu „U” Cluj şi Baia Mare, ambele în deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.