Timișoreanca Maryliss a lansat videoclipul piesei Cafea Arsă Video

Timișoreanca Maryliss a lansat videoclipul piesei Cafea Arsă Video

0
DISTRIBUIȚI

Solista timișoreancă Maryliss a lansat recent un nou single, melodia „Cafea Arsă“, având parte de un videoclip realizat de Timișoara Film Society.

Pe numele ei adevărat Maria-Eliza Dumitrescu, Maryliss s-a născut pe 21 noiembrie 1989 în Drobeta-Turnu Severin și s-a stabilit la Timișoara.


Maryliss a început să cânte de la o vârstă foarte fragedă, absolvind Școală Populară de Artă din orașul natal, secția canto clasic și muzică ușoară, pasiunea să începând în timpul școlii generale, liceului și facultății. A participat la diverse evenimente și concursuri muzicale, culminând cu „Vocea României”, sezonul 6 (2O16), unde a ajuns până în faza semifinalelor, reușind performanță de a întoarce cele 4 scaune, alegând să meargă mai departe în concurs sub îndrumarea lui Smiley.

Artista a debutat acum trei ani cu piesa „Nu renunța” și a revenit în fața melomanilor în acest an cu piesa „În urma ta“. Mixajul și master-ul noului single sunt realizate de Ovidiu-Dodo Moldovan (ARTonic Productions), iar Silviu Dan – Iliescu este răspunzător pentru chitară , bass și pian electric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.