Trei persoane lovite de fulger la Sarmizegetusa Regia. Un bărbat și-a pierdut...

Trei persoane lovite de fulger la Sarmizegetusa Regia. Un bărbat și-a pierdut viața

0
DISTRIBUIȚI

fulgere

Tragedie, astăzi, la Sarmizegetusa Regia. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara, trei persoane au fost lovite de fulger. Una dintre ele, un bărbat de 47 de ani, care era paznic al sitului arheologic, și-a pierdut viața, iar doi soți, aflați în vizită, au suferit traumatisme.

„Pompierii militari ai Detașamentului Orăștie, specializați în acordarea primului ajutor, și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean au acționat pentru salvarea victimelor, doi soți din Pogoanele, județul Buzău.


Cei doi soți, ce prezentau semne ale descărcării electrice, au primit îngrijiri medicale din partea pompierilor și a medicilor SAJ și au fost duși conștienți și cooperanți la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Orăștie. Din păcate, pentru a treia victimă nu s-a mai putut interveni pentru salvarea vieții. Bărbatul decedat, de 47 de ani, din comuna Bucium, făcea parte din dispozitivul de pază al sitului arheologic Sarmizegetusa Regia”, a informat ISU Hunedoara.

Centrul județului Hunedoara s-a aflat sub incidența unui cod galben de vreme rea caracterizat de averse, ce au atins 25 de litri pe metru pătrat, grindină și descărcări electrice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.