Trei zile cu evenimente impresionate și un record mondial, la inaugurarea Iulius...

Trei zile cu evenimente impresionate și un record mondial, la inaugurarea Iulius Town Timișoara (P)

0
DISTRIBUIȚI

De astăzi, timişorenii au o nouă destinaţie de petrecere a timpului liber. Iulius Town, primul proiect mixt din vestul ţării, îi aşteaptă cu noi magazine, o varietate de restaurante şi cafenele tematice, dar mai ales cu un parc impresionant.

Cu ocazia inaugurării, Iulius Town a pregătit trei zile cu multă distracţie, sub sloganul Luminăm #TimișoaraÎmpreună, perioadă în care Iulius Mall va avea program extins până la ora 24.00. În plus, primii 550 de clienţi ai zilei vor avea parte de premii instant, constând în seturi fashion cu accesorii PopSocket şi umbrelă personalizată Iulius Town sau invitaţii pentru o persoană la Flight Festival, care va avea loc în perioada 27 – 29 septembrie, în Timişoara.

Evenimentul principal al acestui week-end va avea loc sâmbătă seara, când timişorenii vor doborî, împreună cu Iulius Town, recordul mondial Guinness World Records® pentru cele mai multe lumini LED aprinse simultan. Este o manifestare care aduce aminte că, în 1884, Timișoara devenea primul oraș european iluminat electric. Show-ul plin de culoare va avea loc de la ora 19.00, în Piaţa Consiliul Europei, în faţa clădirii UBC 3. Publicul va avea la dispoziţie 14 porţi de acces în arealul delimitat, unde vor primi pe loc brăţările luminoase. Recordul actual pe care timişorenii trebuie să îl doboare este deţinut de India. Seara continuă cu un concert Smiley și Fely și cu un spectaculos foc de artificii.

Zona pregătită pentru doborârea recordului mondial

Surprize vor avea loc în Iulius Town în toate cele trei zile de festival.


Vrei să admiri oraşul de la înălţime? Atunci urcă în balonul cu aer cald din parcul Iulius Gardens! Ascensiunile vor avea loc vineri între orele 18.00 – 22.00, sâmbătă între 12.00 şi 20.00, iar duminică între 12.00 şi 22.00.

Lacul din parc este ideal pentru plimbări romantice pe malul apei, dar în acest weekend şi pentru mesaje dedicate celor dragi, care vor apărea sub formă de holograme. Vizitatorii Iulius Gardens pot trimite mesajul dorit printr-un SMS la numărul 1747, cu tarif normal, de vineri până duminică inclusiv, în intervalul orar 20.00 – 24.00, în limita a 40 de caractere, iar acesta va apărea proiectat pe o perdea de apă.

Vizitatorii sunt invitaţi şi la photo booth-ul din Atriumul Iulius Mall să formeze un mozaic foto spectaculos cu propriile imagini. La final, toate fotografiile vor reda un mesaj festiv de mari dimensiuni.

Alte evenimente vor avea loc vineri, de la ora 17.00, când timișorenii sunt invitați în pasajul auto UnderTown, la vernisajul expoziției de artă urbană. De la ora 20.00, distracția continuă pe ritmuri de deep-house în parc şi tot aici va avea loc parada „Microcosmos Acrobatic Show” a unei Insecte Gigant de 12 metri înălţime.

Duminică, Gaşca Zurli se întâlneşte cu cei mici de la ora 19.00, în Piața Consiliul Europei, iar un spectacol grandios de artă stradală, în care cele 12 semne zodiacale sunt transpuse în baloane uriașe iluminate, va încheia programul celor trei zile dedicate inaugurării Iulius Town.

Programul complet al evenimentelor este pe www.iuliustown.ro.

Vino să trăieşti experienţe noi la inaugurarea Iulius Town!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.