Ucraineanca Nastia revine în orașul nostru la ultimul episod din seria de...

Ucraineanca Nastia revine în orașul nostru la ultimul episod din seria de petreceri de vară UnderTheIvy FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2122929281">

Seria de petreceri cu muzică electronică derulată sub genericul UnderTheIvy la Timișoara a continuat la sfârșitul săptămânii trecute alături de un public avizat care a dansat până la orele mici ale dimineții alături de ritmurile propuse de Vera și Chris Zahary, din cadrul căreia puteți urmări câteva fotografii în galeria articolului.

„Secretul pentru care petrecerile derulate sub brandul UnderTheIvy au reușit să fie pe placul amatorilor de muzici electronice este… „If you believe something, never stop and never give up”. Nu este nici un secret. Este doar un set de reguli care trebuie urmate. Este un proiect care a crescut organic și în timp. Mulți nu au răbdare să construiască un proiect. Un miraj este și Facebook-ul. Mulți îl consideră sfânt, dar de multe ori poate să te inducă în eroare un event creat pe Facebook. De cele mai multe ori, se pierde conexiunea umană“, explică Chris Zahary motivul pentru care party-urile desfășurate sub această umbrelă „prind“ la public.

Seria de evenimente de vară UndertheIvy se încheie la sfârșitul acestei săptămâni cu o petrecere care va avea loc vineri 23 august de la ora 23 alături de Nastia. Una dintre cele mai carismatice apariţii în rândul DJ-iţelor din lumea întreagă, ucraineanca Nastia, revine cu această ocazie în faţa amatorilor de muzici electronice din Timişoara. Pe numele ei adevărat Nastia Topolskaia, ucraineanca s-a îndrăgostit de muzica electronică de la vârsta de 13 ani şi a avut ocazia să mixeze pentru prima oară în 2005. Poreclită pe bună dreptate DJ Beauty, ucraineanca a mai fost prezentă în oraşul nostru de câteva ori şi a reuşit de fiecare dată să creeze petreceri de vis. În deschiderea setului susținut de Nastia va mixa Iorgovan.

Foto: George Cosbuc

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.