Un bărbat a fost înjunghiat, iar agresorul a făcut live pe Facebook...

Un bărbat a fost înjunghiat, iar agresorul a făcut live pe Facebook imediat după atac: „Mă ia Poliţia. Moare ăla. Aia e!” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii ieșeni fac cercetări după ce au primit o sesizare despre faptul că un tânăr de 21 de ani a înjunghiat un alt tânăr, de 25 de ani. Victima a fost transportată la spital cu mai multe plăgi înjunghiate, iar agresorul a făcut live pe Facebook în care a povestit ce a făcut, la scurt timp după.

Incidentul a avut loc în cartierul ieșean Nicolina, vineri seară.

„În jurul orei 20.50 am fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost agresat în zona Nicolina şi ar fi fost înjunghiat în zona abdominală şi zona unui braţ”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Victima a fost transportată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Iași la Spitalul Sfântul Spiridon cu mai multe plăgi înjunghiate.

Polițiștii l-au identificat pe atacator la scurt timp.


De altfel, agresorul a făcut un live pe Facebook imediat după atac. Postarea s-a încheiat ce polițiștii au ajuns lângă atacator. „Sunt încă viu. Dar l-am tăiat pe ăla. Destul de rău. A venit fraierul, l-am așteptat unde a zis jumătate de oră. Și mi-a dat neveu. M-am julit puțin la cot. Încă stau cu brișca în mână. Mi-a dat neveu. M-am ridicat de jos. I-am dat și eu, de acum cred că e la spital. Mă ia politia. Moare ăla. Aia e. Un fraier mai puțin. (…) Uite și garda. Da, e garda. Cred că au venit pentru mine. Trebuie să arunc și brișca. Am aruncat-o”, spune agresorul în live-ul de pe Facebook.

De altfel, tânărul de 21 de ani a publicat pe contul său mai multe video-uri în care i se adresa victimei sale, amenințând-o. Într-un videoclip, agresorul a filmat chiar „brișca” pe care a folosit-o în timpul agresiunii.

Sursa video: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.