Un cioban beat a sunat de cinci ori la 112 să anunțe...

Un cioban beat a sunat de cinci ori la 112 să anunțe că a fost legat la ochi și răpit

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Bucuresci, județul Hunedoara, a anunțat, miercuri, la 112, că a fost răpit și este dus cu o mașină către frontiera de la Nădlac.


Polițiștii l-au găsit pe un deal din județ unde păzea oile și au constatat că apelul a fost fals, iar bărbatul era băut.

Potrivit polițiștilor, un bărbat a sunat de cinci ori la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 și a spus că a fost răpit de către persoane pe care nu le cunoaște și se află într-o mașină, împotriva voinței sale, legat la ochi.

„Apelantul, care și-a declinat o identitate falsă, a precizat că a fost luat de pe o stradă, din municipiul Hunedoara, și este dus către punctul de frontieră Nădlac. (…) În scurt timp, s-a identificat apelantul. Acesta este un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Bucureșci și a fost condus la sediul IPJ Hunedoara, pentru audieri, după ce a fost localizat pe un deal (cu oile, fiind cioban) în afara municipiului Deva”, a declarat preprezentantul IPJ Hunedoara.

Sursa citată a mai spus că bărbatul a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice și că informațiile din apelurile la 112 nu sunt reale.

A fost deschis un dosar penal în acest caz.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.