Un deputat de Timiș nu negociază cu Dăncilă: ”Refuz să discut cu...

Un deputat de Timiș nu negociază cu Dăncilă: ”Refuz să discut cu această persoană care a tolerat atacurile cele mai mizerabile”

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul de Timiș, Ovidiu Ganț, cel care reprezintă minoritatea germană în Parlamentul României, a anunțat, aseară, că nu va negocia cu liderul PSD, Viorica Dăncilă, după ce ALDE a rupt alianța cu social-democrații.

”Deoarece Guvernul și-a pierdut majoritatea în Parlament și premierul Viorica Vasilica Dăncila a afirmat că va negocia cu fiecare parlamentar în parte, pentru a obține o nouă susținere, vreau să vă informez, stimati prieteni, ca nu voi negocia nimic cu premierul.


Mai mult, refuz să discut cu această persoană care a tolerat atacurile cele mai mizerabile lansate la adresa minorității germane și a președintelui Klaus Iohannis de către consilierii si ministrii săi. În consecință, voi vota în favoarea oricărei moțiuni de cenzură ce va fi depusă pentru destituirea acestui guvern, care reprezintă o rușine națională”, a anunțat Ganț pe contul său de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.