Un nou accident pe Autostrada Vestului, cu două mașini în care se...

Un nou accident pe Autostrada Vestului, cu două mașini în care se aflau patru adulți și trei copii. La fața locului a fost trimis și elicopterul SMURD

0
DISTRIBUIȚI

Perioada de circulație intensă pe autostrada care leagă frontiera de vest duce și la creșterea frecvenței accidentelor pe A1. Astăzi, un nou incident rutier a avut loc pe sensul de mers Nădlac – Arad, în zona de urcare de pe DN7 de la Pecica.

Din primele informații oferite de ISU Arad, au fost implicate două autoturisme în care se aflau șapte persoane, patru adulți și trei copii, un bărbat fiind încarcerat. Echipajele de urgență acordă primul ajutor răniților (toți conștienți) și lucrează pentru descarcerarea bărbatului. La fața locului intervine Detașamentul Arad cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul descarcerare, o autospecială SMURD și o ambulanță SAJ, fiind solicitat și elicopterul SMURD.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE „Astăzi, în jurul orelor 15.15, un cetățean german de 54 de ani a condus un autoturism pe A1, din directia Nadlac spre Arad, iar la km. 566, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzatoare a intrat în coliziune cu autoturismul ce se deplasa în fața sa, condus de un bărbat de 48 ani. În urma evenimentului au rezultat șase victime, (din care cinci nu au prezentat leziuni din primele investigații, dar au fost transportate la spital în stare de șoc, iar o victimă ranită grav a fost transportată la spital cu elicopterul) printre care și doi copii minori, de 6 și 7 ani. În funcție de diagnosticele finale ale victimelor se va face încadrarea juridică a faptei.


Traficul a fost blocat timp de aproximativ o oră și jumătate”, a transmis IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.