Un șofer băut s-a dat peste cap cu mașina după o depășire...

Un șofer băut s-a dat peste cap cu mașina după o depășire FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-84717435">

Un bărbat din Arad a pierdut controlul volanului și s-a dat peste cap cu mașina, rămânând blocat în automobil până la intervenția echipajelor de urgență.

„Astăzi, în jurul orelor 16:05, un bărbat de 45 ani din Ineu a condus un autoturism pe DN 79/A, din direcția Ineu spre Șicula, iar la Km 73+208m, în timp ce era angajat în depășirea unui alt autoturism, pe fondul vitezei a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, derapând în șanțul din stânga direcției sale de mers, unde s-a răsturnat. În timpul derapajului, bărbatul a căzut sub autoturism, reușindu-se scoaterea lui de echipajul ISU. Conducătorul auto a fost accidentat ușor, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, acesta motivând motive medicale. Din primele observații, acesta emana halenă alcoolică și nu ar fi purtat centura de siguranță”, a transmis IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetarile și, în funcție de concluziile medicale și rezultatele toxicologie, urmează să stabilească încadrarea legală a incidentului.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.