Urmărire cu focuri de armă între Timișoara și Giroc pentru prinderea conducătorului...

Urmărire cu focuri de armă între Timișoara și Giroc pentru prinderea conducătorului unui ATV. Cum a reușit să scape în primă fază

0
DISTRIBUIȚI
pistol
Urmărire cu focuri de armă, azi noapte, în Timișoara pentru prinderea unui bărbat care conducea un ATV.  La ora 03.10, în timp ce patrulau pe Calea Martirilor, polițiștii i-au făcut semn să oprească, dar conducătorul acestuia nu a oprit, accelerând.
Agenții au plecat în urmărirea acestuia pe Calea Martirilor spre localitatea Giroc, pe mai multe străzi din zona respectivă.


Polițiștii au tras de sase focuri de avertisment în aer, dar ATV-ul s-a pierdut în noapte, după ce a fugarul a intrat pe câmpul dintre localitățile Giroc și Timișoara.
ATV-ul a fost găsit abandonat la capătul străzii Neptun din Giroc pe câmp. În urma cercetării la fața locului, au fost identificate două persoane. Au fost duse la audieri și s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis pentru cel care a condus ATV-ul, în vârstă de 18 ani, și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere proprietarului care are 22 de ani. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.