Videoclip nou din albumul cinematic „Neoradiant”, cu Thy Veils VIDEO

Videoclip nou din albumul cinematic „Neoradiant”, cu Thy Veils VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Melomanii timișoreni au parte de un nou videoclip futurist semnat Thy Veils.

„Secrets este al șaptelea videoclip din albumul cinematic Neoradiant. A fost produs pe parcursul unui an întreg, în mai multe etape, fiecare dintre acestea fiind întâi prezentată în concert. Direcția vizuală este complet futuristă, cu influențe cyberpunk și futurewave, folosing metode narative non-liniare și fluxuri ale conștiinței.


Videoclipul apelează din plin la glitch-uri video ca și metafore vizuale ale expansiunii conștiinței și ale transcendenței . Arhitecturi urbane futuriste, secvențe de dans abstract și prezența spectrală a Alirei Mun (voce) reprezintă visele, simboluri, arhetipurile și viziunile ce emană din interiorul subconștientului colectiv, sursă a creativității, intuiției, inspirației, cunoașterii interioare și interconectării“, spune Daniel Dorbanțu.

Muzica este produsă de Daniel Dorobanțu (electronică, producție, versuri), Alira Mun (voce, versuri), Ion Dorobanțu (electronică) și Attila Lukinich (mixaj, mastering) iar video-ul este realizat de Daniel Dorobanțu (camera, montaj, efecte speciale) și Sol Faur (laser work).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.