Zeci de oameni evacuați și două apartamente distruse de incendii violente izbucnite...

Zeci de oameni evacuați și două apartamente distruse de incendii violente izbucnite aproape în același timp

0
DISTRIBUIȚI
Incendiile au distrus, azi noapte, două apartamente la o distanță de doar câteva minute. Prima dată s-a dat pentru pompieri, în jurul orei 21,45, când printr-un apel 112, a fost anunțat un incendiu izbucnit la un apartament de pe str.


Ștefan Velovan din Caransebeș.
Fumul gros a pătruns pe scara blocului, pompierii evacuând un număr de șapte persoane de la etajul superior. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Proprietara apartamentului nu era acasă la momentul izbucnirii incendiului, iar când a ajuns acasă a suferit un atac de panică și a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la spital.
Din apartament, pompierii au salvat un câine de talie mică. A ars mobilierul din camera in care s-a produs incendiul, iar restul apartamentului si casa scarii au fost afectate puternic de fum. În urma cercetărilor efectuate la fața locului a rezultat că incendiul a fost cel mai probabil cauzat de un scurtcircuit electric.
La nici cinci minute de la momentul anunțării acestui incendiu, tot prin apel 112, a fost anunțat un altul la un apartament în orașul Anina. Au fost evacuate 30 de persoane din bloc. A ars mobilierul din cameră, o ușă și un toc de geam, iar la apartamentul de deasupra un geam. Incendiul a fost provocat de un sistem de încălzire improvizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.