Zeci de rampe ilegale de gunoi, descoperite în patru cartiere din Timișoara

Zeci de rampe ilegale de gunoi, descoperite în patru cartiere din Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara continuă seria întâlnirilor cu cetățenii în cartierele orașului, pentru a afla problemele cu care se confruntă. Astfel, reprezentanții instituției anunță că săptămâna trecută oamenii legii au fost prezenți în cartierele Crișan, Modern, Dorobanților și Tipografilor.

În cadrul acțiunii, polițiștii au stat de vorbă cu 226 de timișoreni care au semnalat diferite probleme, precum faptul că în anumite zone deșeurile vegetale nu sunt ridicate de pe domeniul public, prezența câinilor fără stăpân, prezența persoanelor fără adapost, dar și tulburarea liniștii publice de către grupuri de tineri în parcuri, seara.

„În urma constatărilor polițiștilor locali dar și a sesizărilor cetățenilor s-au identificat și 9 locații în care se aflau autovehicule ce păreau a fi abandonate, 6 locații în care se află terenuri neîngrijite și 40 de locații în care se aflau abandonate deșeuri.


Aspectele au fost preluate de către polițiștii locali, iar cele care intră în competența altor instituții au fost direcționate către structurile în a căror competență se află în vederea luării măsurilor de remediere”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Astfel de acțiuni în cartierele Timișoarei vor continua și în perioada următoare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.