Zi însângerată în Statele Unite. Două atacuri armate, cu zeci de morți...

Zi însângerată în Statele Unite. Două atacuri armate, cu zeci de morți și răniți, în interval de câteva ore

0
DISTRIBUIȚI

29 de persoane au murit și alte câteva zeci au fost rănite în urma a două atacuri armate produse în acest weekend în Statele Unite ale Americii.

Primului atac, produs într-un centru comercial din orașul El Paso din statul Texas, s-a soldat cu 20 de persoane ucise și 26 rănite. Un suspect în vârstă de 21 de ani, identificat drept Patrick Crusius, a fost plasat în arest preventiv. În momentul atacului, în centrul comercial Walmart situat în Mall-ul Cielo Vista din El Paso se aflau aproximativ 3.000 de persoane, care au fost evacuate. Potrivit martorilor, atacatorul a utilizat o armă de tip AK-47. Un document postat online de atacator indică rasismul drept motivație.

La doar câteva ore de la atacul din El Paso, cel puțin nouă persoane au murit, iar alte 16 au fost rănite într-un nou atac armat desășurat în Dayton, Ohio.


Potrivit poliției din localitate, autorul atacului a murit în urma incidentului.

Poliția a fost anunțată că un astfel de incident este în desfășurare în jurul orei locale 01.00, în fața unui bar dintr-o zonă populară pentru petrecerea timpului liber. „Am avut ofițeri în apropiere și au reușit să răspundă la timp și să pună capăt incidentului”, a informat Departamentul de Poliție din Dayton.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.