Întâiul distrugător al spiritului Timișoarei

Întâiul distrugător al spiritului Timișoarei

4
DISTRIBUIȚI

Două evenimente petrecute în ultima perioadă dau dimensiunea exactă a degradării Timișoarei. Oricât de dureros și de puțin agreabil este acest lucru, nu poți să nu recunoști că orașul a apărut prin presa națională mai multe pentru zicerile și faptele întâiului distrugător al spiritului orașului. Nicolae Robu a făcut tot ce a putut ca să fie în centrul atenției la inaugurarea investiției de peste 420 de milioane de euro a celor de la Iulius Town. A vorbit mai mult decât finanțatorii la un loc, a împărțit niște diplome, s-a băgat la poză să taie panglica oficială, a ținut neapărat să se plimbe primul cu mașina prin pasajul realizat din fonduri private. A doua zi a lovit, anunțând pe Facebook că el a adus investiția în oraș, deși despre extinderea proiectului s-a vorbit dinainte să fie Robu primar.


În lipsa proiectelor majore realizate de municipalitate, de nivelul celui privat inaugurat acum, protectorul slugilor crimei organizate din oraș s-a agățat ca înecatul de pai în speranța că va mai aduna niște voturi. Pentru că, oricât s-ar umfla că e cel mai cel, simte vântul rece care bate dinspre USR.

Dovada impotenței administrative a regimului Robu în Timișoara s-a văzut fix peste drum de proiectul Iulius Town – în Cimitirul Eroilor. Iarba care acoperea mormintele celor care au murit în 1989 pentru ca acum primarul să aibă libertatea să-i înjure pe toți cei care-i pun oglinda-n față și flacăra ”eternă” stinsă pentru că nu s-a plătit factura la gaz – acesta este respectul arătat de cei care conduc orașul. O bătaie de joc care nu poate fi uitată, mai ales că Nicolae Robu a susținut că nu știe dacă administrația sa are vreo vină sau nu. Desigur va face o cercetare și va da o sentință, el, judecătorul suprem. Lipsa de respect pentru eroii Timișoarei și pentru spiritul acestui oraș nu este ceva nou pentru Robu – să nu uităm că în primii doi ani de mandat ca primar nu a participat la festivitățile de comemorare, monumentele închinate irepetabilului 1989 sunt într-o stare deplorabilă, lipsa sa de toleranță față de oricine nu-i cântă în strună este deja celebră, ca și invectivele împărțite cu dărnicie oricui îi deranjează narcisismul exacerbat. Dar ce contează, întâiul distrugător al spiritului orașului continuă să țină discursuri fluviu despre realizările sale sub privirile admirative ale camarilei slugarnice.

4 COMENTARII

  1. Foarte bun articolul, din pacate mai sunt timisoreni, majoritatea amatori de balciuri un mic si o bere, care zic, chiar daca asta e un primar mincinos a facut totusi mai mult decat ala dinaintea lui. Important este ca timisorenii informati, cu discernamant sa iasa la vot.

  2. Ratatul universitar Robu, trebuie oprit ! Nu vedeti ca nu e in toate mintile ? A dat antibaby la ciori. Acum ne va propune sa dam viagra la rasaduri de pomi sa inlocuiasca pomii batrani taiati in nebunia sa ! Incurajeaza automobilismul in locul transportului in comun ! Ne pacaleste cu un rahat de piata in Traian !!!!!!!!! Nu suntem imbecili ! Opriti nebunul ! PNL=PSD ! Unde Dreac sunt palmierii ?

  3. Mereu vor fi cei care profită de pe urma celor usor influentabili.
    Poate va e dor de un primar care e campion la X si zero ….în cei 4 ani s-a făcut mult în Timișoara.
    Acest mod de a lovii adversarul cu noroi spune totul despre cel care aruncă si nivelul propagandistic la care se pretează adversarul…
    La noi în România avem politicieni cu diplome luate pe șpagă si incompetenți care își permit să ridice tonul asupra celor mai harnici primari

    • Care 4 ani ? Robu a fost 4 + 3 ani. Dacă te uiţi la mărimea bugetului Timişoarei îţi dai seama că din banii ăia a făcut foarte puţin. Mai mult, dacă încalcă legea şi prejudiciază buna locuire în oraş sau fură din bani într-un fel sau altul nu mai contează hărnicia ! Ai auzit maxima ,,să te ferească dumnezeu de prostul harnic” ? sau de hoţul harnic. Informează-te de exemplu despre activitatea urbanismului lui Robu şi o să-ţi schimbi părerea. Bineînţeles dacă eşti un om cinstit şi nu faci parte din MAFIA ROBU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.