Adrian Pau, Pro România: Bojin are toate șansele să fie poziționat mai...

Adrian Pau, Pro România: Bojin are toate șansele să fie poziționat mai bine decât Dobra la consiliul județean

0
DISTRIBUIȚI

adrian pau

Adrian Pau, deputat Pro România de Timiș, a comentat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, situația din PSD la nivel local, susținând că Florin Iordache ar fi încercat să-l convingă pe Marian Cucșa să vină în partid, făcând tot felul de promisiuni. De asemenea, Adrian Pau a precizat că după ce Titu Bojin va deveni din nou membru al PSD Timiș, ar putea candida la consiliul județean în locul lui Călin Dobra.

„Chiar sunt curios ce se va întâmpla la PSD, pentru că acolo este o practică și se continuă acea practică care se pare că nu este constructivă deloc. Domnul Iordache a promis domnului Marian Cucșa un loc pe listele de deputați, unul sau doi la deputați. Păi ce facem în momentul de față cu Călin Dobra? Vine Titu Bojin, merge la consiliul județean, ce face Călin Dobra, că-s curios? Care-s parlamentarii Timișului? Este foarte greu să vii, indiferent despre cine este vorba, să vii tu Florin Iordache și să stabilești ce se întâmplă într-o organizație.


Nu știu dacă a fost consultată organizația. Cam așa arată scena politică în momentul de față vizavi de Timiș”, a declarat Adrian Pau.

De asemenea, deputatul Pro România de Timiș a adăugat că Titu Bojin își mai dorește o candidatură la consiliul județean, fiind persoana care are cea mai mare notorietate.

„Domnul Bojin știm foarte clar că și-a asumat, o spune cu voce tare acolo unde merge, și dacă o să-l întrebați, probabil că o să primiți același răspuns, dânsul își mai dorește o candidatură la consiliul județean. Având în vedere că a fost aprobată fuziunea UNPR – PSD, în momentul de față, când va fi parafat cu totul, domnul Titu Bojin va fi membru cu drepturi depline al organizației PSD Timiș. Este foarte clar, și dacă se va face un sondaj, că domnul Titu Bojin are toate șansele să fie poziționat mai bine decât domnul Dobra. Spun asta pentru că și dacă ne aducem aminte, pe varianta USL, domnul Titu Bojin a avut în Timișoara 52%, mai mult decât domnul Robu. A avut un rezultat destul de bun. Este foarte greu ca cineva, în momentul de față, să-l depășească în notorietate pe domnul Bojin, poate Marian Cucșa”, a spus, în glumă, Adrian Pau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.