Amenzi pentru reprezentanții unor firme din Timișoara care au aruncat gunoaie în...

Amenzi pentru reprezentanții unor firme din Timișoara care au aruncat gunoaie în locuri nepermise

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-12895328">

Reprezentanții mai multor firme din Timișoara s-au ales cu amenzi uriașe după ce au aruncat gunoaie pe domeniul public.

Astfel, polițiștii locali au sancționat două societăți comerciale de pe B-dul Regele Carol I cu amenzi de câte 2.500 de lei fiecare pentru că reprezentanții acestora au abandonat cantități mari de deșeuri pe domeniul public. Alte două societăți din Complexul Studențesc au fost sancționate tot cu amenzi maxime deoarece au depozitat deșeuri lângă Căminul 9 din campus, iar două asociații de proprietari de pe Take Ionescu au fost și ele sancționate pentru aceeași faptă.

„Poliția Locală Timișoara continuă astfel acțiunile demarate pentru conștientizarea și determinarea persoanelor fizice și juridice să păstreze orașul curat și civilizat, aspecte la care trebuie să contribuim cu toții”, au informat reprezentanții instituției.

Polițiștii locali reamintesc că sancțiunile pentru abandonarea de deșeuri pe domeniul public, conform HCL 371/2007, sunt între 500 și 1.000 lei pentru persoanele fizice și pot ajunge până la 2.500 lei pentru persoanele juridice, iar conform Legii 211/2011, sancțiunile pot ajunge și la persoanele fizice până la 2.000 lei.

Timișorenii pot semnala poliției locale la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau la email contact@politialoctm.ro situații în care observă alte persoane că aruncă resturi pe domeniul public, urmând a se lua măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.