Angajata unei săli de jocuri din Timișoara, tâlhărită în miezul zilei UPDATE...

Angajata unei săli de jocuri din Timișoara, tâlhărită în miezul zilei UPDATE 3 Suspectul a fost prins. Vezi unde se ascundea

0
DISTRIBUIȚI

Alertă după ce un apel la 112 a anunțat, în urmă cu puțin timp, că angajata unei săli de jocuri de pe strada Eroilor, peste drum de Sala Olimpia din Timișoara, a fost tâlhărită.

Conform primelor informații, tânără a declarat că un individ a intrat în sala de jocuri, a lovit-o și i-a luat toate încasările – aproximativ 15.000 lei, după care a dispărut. Polițiștii de la Investigații Criminale au început verificările la fața locului.


Suspectul ar fi un tânăr cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, aproximativ 1,70 m înălțime, îmbrăcat cu un hanorac.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Bărbatul care a comis tâlhăria este jucător înrăit, cunoscut ca un client frecvent al localului respectiv. Acesta juca de ceva vreme când a venit la angajata sălii și i-a zis că vrea să schimbe niște fise. Când tânăra și-a deschis borseta, suspectul a luat banii, a împins-o și a fugit. Toată întâmplarea a fost surprinsă de camerele de supraveghere din local.

UPDATE 2 Prejudiciul a fost mai mic decât cel estimat inițial, fiind stabilit la 5.500 de lei.

UPDATE 3 Suspectul a fost găsit într-o pensiune din Timișoara, unde s-a cazat după jaf. Polițiștii l-au capturat, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore și dus la audieri. Acesta este cercetat pentru tâlhărie calificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.