Apar noi coșuri de gunoi în centrul Timișoarei, cumpărate cu 3.000 de...

Apar noi coșuri de gunoi în centrul Timișoarei, cumpărate cu 3.000 de lei bucata din Marea Britanie

0
DISTRIBUIȚI

Apar noi coșuri de gunoi în zona centrală a Timișoarei. Nicolae Robu a anunțat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul primăriei, că au sosit 54 de coșuri de gunoi stradale, care au fost cumpărate de noul operator de salubrizare stradală din Timișoara, firma Brantner.

„Ne-au sosit coșurile de gunoi din zona centrală.


Mereu ne-a fost semnalat că nu sunt suficiente coșuri de gunoi în acest areal. Noul operator de salubrizare stradală a făcut comanda foarte prompt, dar a durat până ele au fost și livrate. 54 coșuri de gunoi stradale ne-au sosit și vor fi montate în perioada următoare”, a explicat Nicolae Robu.

Potrivit edilului-șef, valoarea celor 54 de coșuri de gunoi este de 132.084 de lei, fără TVA, ceea ce înseamnă aproape 3.000 de lei bucata.

„Sunt coșuri specifice pentru zone istorice, sunt frumoase, în stilul a ceea ce noi mai avem în zona centrală a orașului. Sperăm să fie suficiente. Ele sunt aduse din Anglia. Cu toate că sunt o mulțime de oameni prezenți în zonă, totuși zona centrală este curată și ne străduim să o asigurăm la nivel de impecabil în privința curățeniei”, a detaliat Nicolae Robu.

Întrebat de ce a fost nevoie să fie cumpărate coșurile de gunoi stradal tocmai din Marea Britanie, edilul-șef a precizat scurt că „noi am ales modelul, unde se fabrică nu e treaba noastră”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.