Apare un nou sens giratoriu la o ieșire din Timișoara. Ce planuri...

Apare un nou sens giratoriu la o ieșire din Timișoara. Ce planuri are primăria

0
DISTRIBUIȚI

După finalizarea lucrărilor de modernizare a străzilor din centrul orașului, reprezentanții Primăriei Timișoara își propun să se concentreze pe inelele II și IV de circulație. Cel puțin asta susține primarul Nicolae Robu, care a anunțat planurile pentru următoarea perioadă. Potrivit edilului-șef, pe Calea Torontalului ar urma să apară un nou sens giratoriu.

„Ne concentrăm acum pe inelul IV și pe inelul II. Când vom da în folosință și str. Grigore Alexandrescu și str.


Constructorilor, dusă până la intersecția cu Calea Lugojului, când pe Calea Torontalului vom avea un sens giratoriu la intersecția cu str. Grigore Alexandrescu, atunci vom vedea iarăși un plus important de descărcare a orașului de mașini. Alte lucrări care sunt pe aproape de a fi demarate sunt lărgirea la patru benzi a B-dului Sudului și lărgirea la patru benzi a str. Mareșal Constantin Prezan”, a declarat Nicolae Robu.

De asemenea, primarul Timișoarei a vorbit și despre Drumul Boilor, noua șosea care va lega orașul de Moșnița Veche, de care ar urma să se bucure toți locuitorii din comunele aflate în această zonă.

„Este în lucru Drumul Boilor, care va asigura o nouă conexiune cu Moșnița Veche și cu toate comunele din această parte a orașului. Este multă lume care locuiește, de exemplu, în Bucovăț, nu mai vorbim de Moșnița Veche, și care se va bucura din plin și la venirea în Timișoara la locul de muncă, respectiv pentru petrecerea timpului, pentru cumpărături, cât și la întoarcerea acasă de această nouă conexiune. Vrem să asigurăm condiții de a se ajunge cât mai ușor la locul de muncă și apoi de la locul de muncă acasă pentru angajații de la marii angajatori de pe platforma Calea Buziașului”, a detaliat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.