Aprecieri pentru muzica fabricată în Timișoara: Amalia Gaiță a susținut un concert...

Aprecieri pentru muzica fabricată în Timișoara: Amalia Gaiță a susținut un concert la Mediaș FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-282271">

Solista timișoreancă Amalia Gaiță a fost invitată să susțină un concert în cadrul ediției din acest an a festivalului Weinfest Mediaș, recitalul susținut duminică seara fiind unul care a bucurat spectatorii acestui eveniment. În cele trei zile de sărbătoare din Mediaș, alături de Amalia Gaiță au mai evoluat timișorenii de la JazzyBIT, Walter Ghicolescu, Mircea Baniciu & Band și Proconsul.

În vara acestui an, Amalia Gaiță a susținut un concert în cadrul Open Air Blues Festival Brezoi – Vâlcea, cel mai important festival independent de blues din România, unde printre alții a cântat și celebra artistă americancă Beth Hart.

După ce la sfârșitul anului 2017 artista timișoreană Amalia Gaiță și-a lansat albumul de debut cu un concert memorabil, creatoarea discului „Melting Sun“ a revenit alături de colegii ei de trupă cu mai multe concerte în Timișoara și în țară. Albumul de debut al solistei timişorene, „Melting Sun”, aduce la un loc 11 teme, 11 stări, pornind de la piese energice, ca „Rudy Laughs”, până la calmul „Moon starter” sau „Return to you”. Alături de Amalia Gaiță cântă Adrian Șchiopu – tobe, Mihai Moldoveanu – chitară bas și Vlad Cotruș – chitară. Amalia Gaiță îmbină cu succes pasiunea pentru fotografie cu cea pentru muzică şi a devenit cunoscută melomanilor timişoreni datorită colaborării sale cu pianistul Teo Milea. Tot în vara acestui an, Amalia Gaiță a lansat un videoclip pentru o melodie care va fi inclusă pe următorul ei album discografic, la piesa „May 3rd“. La începutul lunii iunie, trupa a aniversat trei ani de la primul concert susținut împreună, iar în luna iunie a acestui an Amalia Gaiță a susținut un concert în cadrul festivalului Rocanotherworld, desfășurat la Iași.

Foto: Facebook / Amalia Gaiță

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.