Armata Îngerilor, o nouă organizație caritabilă, se lansează la Timișoara cu un...

Armata Îngerilor, o nouă organizație caritabilă, se lansează la Timișoara cu un eveniment „în alb”

2
DISTRIBUIȚI

Prima gală caritabilă a cavalerilor din „Armata Îngerilor” va avea loc joi, 12 septembrie, la Iulius Congres Hall din incinta Iulius Town, începând cu ora 19.00. All White Charitable Gala este un eveniment inspirațional, în care oameni generoși și sufletiști, care împart aceleași valori, gânduri și planuri de a face bine, sunt adunați sub motto-ul „Împreună luptăm pentru binele lor!”, conform organizatorilor

Armata Îngerilor este o organizație non-profit care își propune să schimbe destine, prin înrolarea cât mai multor „Cavaleri ai binelui”, oameni care să doneze în mod constant, lună de lună, 50 de lei (ca persoană fizică) sau 300 de lei (ca persoană juridică) pentru a schimba viețile unor copii nevinovați și neajutorați.

Organizația va ajuta copii cu diferite tipuri de cancer, leucemii, malformații cardiace, retinopatii, boli autoimune rare sau chiar fără diagnostic (necesită investigaţii de medicină genetică şi mai mult), afecţiuni congenitale (malformaţii) și alte boli grave, a căror viață depinde de tratamente în spitale private din țară și străinătate, consultații, investigații medicale, operații, transplant, recuperări costisitoare și care nu se încadrează în procedurile de obținere a formularului de decontare prin Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) sau în cazurile în care, deși beneficiază de decontare prin CAS, au nevoie de susținere financiară pentru transport sau oricare din restul cheltuielilor neacoperite.


Copii cu tulburari din spectrul autist (TSA), care nu-și permit terapie recuperatorie, contribuind la îmbunătățirea situației lor în general, aceștia fiind excluși din comunitate, datorită lipsei serviciilor de sănătate și educație potrivite nevoilor lor. Copii cu alte dizabilități grave, de ordin motor și neuromotor, care au nevoie de tratamente și aparatură suport, fără de care calitatea vieții le este grav afectată sau chiar pusă în pericol. Copii care trăiesc în condiții sub limita normalității, departe de minimul decent de supraviețuire, fiindu-le grav afectate șansele la o dezvoltare și viață normală, sărăcia împiedicându-i să își clădească un viitor decent.

„Cum devii cavaler în Armata Îngerilor? În momentul în care ai făcut prima ta donație în valoare de 50 de lei, AICI, primești titlul de Cavaler în Armata Îngerilor. Ne dorim sa fim mulți cavaleri care să doneze fiecare câte puțin… ca să putem face cât mai mult bine, în jurul nostru. Toate cazurile pe care le vom ajuta sunt detaliate în circuitul privat în care fiecare Cavaler are acces, în social media, whatsupp și prin intermediul unui newsletter pe care îl primesc în fiecare lună. Vom proteja identitatea copiilor și durerea famiilor lor de publicul larg, nu vom strânge bani din imaginea dureroasă a necazului care-i macină, ci ne vom strânge în Armata Îngerilor din dorința nobilă de a ajuta un semen. Tot lunar, fiecare membru va primi un raport cu sumele încasate și cum au fost ele folosite. Vino și tu în Armata Îngerilor! Donează, devino membru și te așteptăm în 12 septembrie 2019 de la ora 19.00 la All White Charitable Gala, cu un top/bluza/tricou alb în Iulius Town la Congress Hall să ne cunoaștem! La eveniment sunt invitați actualii sau viitorii Cavaleri ai Binelui, oameni din toate domeniile, oameni care dau un sens nobil vieții lor și care contribuie activ la schimbarea în bine a mediului în care trăiesc”, au transmis organizatorii.

2 COMENTARII

  1. Maica Tereza a desfiintat o organizatie de acest tip după ce s-a aflat ca multi traiau din ajutoarele/donatiile atrase…în numele organizatiei mondiale !!!
    mulți profitori mai sunt în lume…!
    CASA NATIONALA DE SANATATE ESTE SINGURA RESPONSABILĂ DE FONDURILE COLECTATE SI CHELTUITE PENTRU SANATATE !

  2. Maica Tereza a desfiintat o organizatie de acest tip după ce s-a aflat ca multi traiau din ajutoarele/donatiile atrase…în numele organizatiei mondiale !!! mulți profitori mai sunt în lume…! CASA NATIONALA DE SANATATE ESTE SINGURA RESPONSABILĂ DE FONDURILE COLECTATE SI CHELTUITE PENTRU SANATATE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.